Store luksussommerhuse i Danmark, Sverige og Tyskland med pool og masser af aktivitetsmuligheder

Hos Luksushuse.dk finder du store luksushuse med pool og aktivitetsrum beliggende i nogle af Danmarks mest naturskønne områder, på den svenske ø Öland og i det dejlige Nordtyskland ved Østersøen. Vores luksushuse er udstyret med pool, spabad, sauna og aktivitetsrum, der garanterer mange timers underholdning. Billard, bordtennis, bordfodbold og spillekonsoller er blot nogle af de aktiviteter, du finder i luksushusenes aktivitetsrum.

På siden kan du læse om vores luksushuse, søge ledige perioder og booke en ferie i luksus online. Vi hjælper dig også gerne med at finde det helt rigtige luksushus til din ferie!

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et af vores mange luksushuse!

Flotte rammer om jeres firma-arrangement

Vi udlejer mere end 200 store sommerhuse i hele Danmark og luksushusene er ideelle til virksomhedsarrangementer af forskellig art.

Ferie eller weekendophold syd for grænsen

I Ostsee Resort Olpenitz ved Kappeln ligger flere helt nye luksushuse. Området ligger ca. en times kørsel fra den dansk-tyske grænse.

Luksushuse udlejer luksussommerhuse i Danmark, Sverige og Tyskland.

Om Luksushuse.dk

Luksushuse har siden firmaets start i 2003 specialiseret sig i at udleje luksussommerhuse med swimmingpool og spabad i de smukkeste sommerhusområder nær strand og vand i Danmark, Sverige og Tyskland.

Luksushusene indbyder med aktiviteter som billard, bordtennis, dart, fodboldspil og Playstation til en sjov og begivenhedsrig ferie for både store og små - uanset vejr og årstid. Vores luksussommerhuse med pool kan rumme mellem 14-24 gæster og er derfor ideelle til familiefester eller familiearrangementer.

Når du lejer et luksussommerhus hos os, er du altid sikret en personlig service, der lever op til luksussommerhusenes høje standard og kvalitet.

Hvad end du booker en uges ferie, et weekendophold eller blot et par hverdage, gør vi vores bedste for at dit ophold bliver fyldt gode oplevelser.
 

Vidste du

  • Der er vaskemaskine og tørretumbler i alle luksushusene.

  • Nøglen udleveres personligt ved huset af servicekonsulenten.

  • Der er altid mindst én høj stol og én barneseng i alle luksushusene.

  • Poolen er mellem 26 og 29 grader. Med andre ord er den klar til at springe i, når I ankommer.

Se vores brochure her

Spørgsmål? Vi hjælper gerne

87 25 71 65 eller info@luksushuse.dk