Vinterferie i luksussommerhus

Vinterferie i luksussommerhus

Tag hele familien med i et luksussommerhus i vinterferien – så er der garanti for sjov, leg og masser af hyggelige timer sammen både for store og små. Selvom vinterferien plejer at stå på udenlandsrejser til sne, bjerge og skitur, så er der masser af gode grunde til at prøve en vinterferie i sommerhus i stedet. Poolen er klar til leg ved ankomst, og inden længe er spa’en fyldt med dejlige varme boobler og afslapningen kan begynde. I aktivitetsrummet kan I hygge med billard, dart og bordtennis. Her er kort sagt aktiviteter for hele familien. 

Book weekend

Der er selvfølgelig mulighed for at booke en hel uge i sommerhus, men I kan også vælge at starte eller slutte vinterferien med en hyggelig weekend i sommerhus. I kan booke både weekenden d. 11. - 13. februar og d. 18. - 20. februar og nyde et par dage sammen i hyggelige omgivelser. Med ild i brændeovnen og varme i saunaen kan en weekend i sommerhus gøre underværker for vintertrætheden. Der er selvfølgelig også mulighed for at forlænge weekenden lidt, hvis I ønsker det (vælg de ønskede datoer på søgesiden)

Start ferien med en weekend i sommerhus 
 

Ledige huse i vinterferien
 

Afslut ferien med en weekend i sommerhus
 

Se ledige huse i vinterferien

 

Sommerhuse i hele Danmark

Luksushuse.dk har sommerhuse i hele Danmark, i Nordtyskland og på Öland i Sverige. Læs mere om alle feriehusområderne og find det helt rigtige sted til jeres vinterferie her.