Tag på weekendtur i januar

Tag en pause fra gråvejret 

Efter en december måned med mange aktiviteter for store og små kan vi alle trænge til ro, fred og ren afslapning. Med en weekendtur i luksussommerhus i januar måned er der noget at se frem til for hele familien. Et lyspunkt i en ellers trist januar måned hvor der ikke er meget at samles om. I et luksussommerhus kan I komme til hægterne efter en travl julemåned, og bare nyde tiden sammen. 

Vælg weekenden der passer jer

Klik på den weekend der passer jer til en sjov og hyggelig familietur i luksussommerhus, og sæt kryds i kalenderen allerede nu. Så har I også noget at se frem til, når året går på hæld og de grå og triste januardage banker på. 

7. - 9. januar 

Weekendtur i sommerhus i januar

 

14. - 16. januar

Se ledige sommerhuse i til en weekend i januar

 

21. - 23. januar 

Weekendtur i poolsommerhus i januar

 

28. - 30. januar  

Book januarweekend i poolsommerhus

Sommerhuse i hele Danmark

Vi har over 300 sommerhuse i hele Danmark, Nordtyskland og på Öland i Sverige, så der er masser af muligheder for at finde der helt rigtige hus på den helt rigtige beliggenhed, når I skal på weekendtur i januar. Find det helt rigtige område til jeres weekendtur i januar. 

Aktiviteter for hele familien

Selvom de voksne har brug for at lade batterierne op i spabadet og saunaen, er det ikke sikkert, at børnene kan sidde stille i en hel weekend. Heldigvis er luksussommerhusene udstyret med både pool og spil som billard, bordtennis og bordfodbold, så her er der ingen risiko for at komme til at kede sig. Vil de voksne kigge på imens legen i aktivitetsrummet udfolder sig, så er baren det oplagte sted at slappe af med en drink og nyde at børnene hygger sig.