Naturområdet Heatherhill i Rågeleje

Ved Rågeleje i Nordsjælland ligger naturreservatet Heatherhill. Store bakker og vidt åbent land kendetegner området Heatherhill. Tilgroet med lyngplanter fremstår landskabets bakker og dale som det typiske istidslandskab. Et yndet udflugtsmål året rundt. 

Heatherhill og paragliding

Det kuperede landskab gør også Heatherhill til et godt udgangspunkt for paraglide flyvning. Hvis du ikke selv er paraglider, så kan du istedet nyde at være tilskuer til de mange udøvere, som især i sommermånederne kan spottes i luften over Heatherhill. 

Med slæden gennem Heatherhill

I vintermånederne inviterer Heatherhill til en slædetur gennem landskabet. Mange, både unge og gamle, elsker at komme til omnrådet for at kæle om vinteren. Og hvis du ikke vil kælke, så var det måske en idé med en gåtur gennem det snedækkede landskab? 

Heatherhill om vinteren

 

Fiskeri i Heatherhill

Naturområdet Heatherhill tiltrækker også fiskeentusiaster. Med lystfiskertegn kan du fange din egen aftensmad og servere en lækker havørred for de andre gæster i sommerhuset. 

En forfriskning på Restaurant Søstjernen

Restaurant Søstjernen er så tæt på havet, at du bogstavelig talt kan dufte fisken i vandet. Restaurant Søstjernen er stilfuldt men enkelt indrettet og har den perfekte beliggenhed til en forfriskning efter en tur i Heatherhill.

Naturområdet Heatherhill

Heatherhill på den Nordsjællandske kyst

Naturreservatet Heatherhill ligger cirka seks minutter fra Rågeleje Strand. Kør ad Hesselbjergvej og rute 223 i nordvestlig retning. Fra København kan du nå Heatherhill på knap 90 minutter via rute 16.

Adresse

Heatherhill Bakker
3210 Vejby

Se evt. mere om Heatherhill på hjemmeside: https://www.visitnordsjaelland.dk/heatherhill-i-raageleje-gdk964039