Madsby Legepark - mere end en legeplads

En Legeplads kan være meget mere end bare gynger, sandkasse og en vippe. En legeplads kan også være et stort eventyr som det er i Madsby Legepark. Det er ikke tilfældigt at stedet har ca. 350.000 besøgende hvert år.

En legeplads eller en forlystelsespark?

Madsby Legepark er et sted mellem en forlystelsespark og en legeplads. Parken har hvert år flere besøgende end mange forlystelsesparker, men der er gratis adgang, som man kender det fra en legeplads. Madsby Legepark er åben hele året rundt, men nogle attraktioner i parken er kun åbne i højsæsonen mellem 1. april og efterårsferien.

En tur i Madsbytoget

Det samlede areal i Madsby Legepark er så stort, at en togtur rundt i parken giver god mening. Stig på Madsbytoget og få overblik de mange oplevelser på turen. Du kan selvfølig også tag turen rundt i parken på gåben.

Bådudlejning

Tag en tur med børnene i én af legeparkens robåde. Her kan I få en sejltur på parkens sø. Bådudlejningen er åben i højsæsonen. 

Gåtur i Madsby Legepark

Minigolfbanen

Minigolf er altid en dejlig udfordring for hele familien. De yngste i famiien får udleveret børnekøller. Minigolfbanen i Madsby Legepark er en rigtig udfordring som kan være svær at gennemføre. Minigolfbanen er også kun åben i sommermånederne.

Mini-zoo

I Madsby Legepark er der også en lille dyre-zoo, hvor I kan komme helt tæt på dyrene. Her kan børn og voksne hilse på både geder, får heste og grise. For børn som bor i byen kan det være en helt særlig oplevelse at komme tæt på bondegårdnes dyr.  Og for de helt små er kaninerne altid et stort hit.

Børnezoo i Madsby Legepark

Udendørs dukketeater

Fra midten af maj til slutningen af september præsenterer parken udendørs dukketeater tre gange om ugen. Også de lidt større børn synes at eventyrhistorierne i dukketeatret er spændende. 

Turen til Madsby Legepark

Madsby Legepark ligger i Fredericia i det østjyske. Fra Odense kan I kø're til parken på ca. 50 minutter via E20.

Adresse:

Madsby Lægepark
Lumbyesvej 45
7000 Fredericia