Rømø Lege- og Labyrintpark

Rømø Lege- og Labyrintpark i Sønderjylland er en helt speciel legeplads. For her finder du ikke de velkendte gynger, sandkasser og vipper. Nej, fokus i Rømø Lege- og Labyrintpark er i stedet på  labyrinter og andre spændende udendørs aktiviteter.

Labyrinter og meget mere

Det er en helt særlig følelse at gå igennem en labyrint. Følelelsen af at gå rundt om hjørnet og tro at lige dér er udgangen, og skuffelsen når det viser sig, at du alligevel ikke er i mål. Udover labyrinter er der i Rømø Lege- og Labyrintpark også en stor legeplads, en sand magnet på de mindste børn, som måske bare gerne vil lege uden for mange udfordringer. 

Den store labyrint

Med sine fem tårne ​​ligner labyrinten et middelalderligt slot. Og det er netop tårnene, der kan hjælpe dig med at finde vej gennem labyrinten. Når I begiver jer ind i labyrinten i jagten på udgangen, skal I lede efter forskellige poster undervejs. 

Den lille labyrint

Rømø Lege- og Labyrintpark har også en labyrint for mindre børn. Den lille labyrint er let at finde vej igennem, og det er nemt at komme ud undervejs.

Piger der spiller spil i Rømø Labyrint- og Legepark

Labyrintløbet

Her bliver turen gennem labyrinterne til en konkurrence. Deltagerne er opdelt i to forskellige grupper og sendt gennem to identiske labyrinter. Og selvfølgelig er duellen på tid.

Jagten på "Angry Birds"

Bevæbnet med XXL tennisbolde er du klar til Angry Birds-udfordringen. Stram gummibåndet med tennisbolden, sigt og ram dit mål. Udfordringen har 2 sværhedsgrader - en for børn og en for voksne. 

De små spil er også sjove!

Udover de store labyrinter, klatrestien og jagten på Angry Birds, er der mange andre udendørs eventyr i Rømø Lege- og Labyrintpark. Der er forskellige XXL spil, fx skak og 4 på stribe. I kan også spille bordtennis og XXL vendespil.

Børn i Rømø Lege- og Labyrintpark

Hvor ligger Rømø Lege- og Labyrintpark?

Parken ligger i den sydlige del af Rømø.

Adresse: 

Rømø Lege- og Labyrintpark
Engvej 5
6792 Rømø
Danmark

Du kan se mere om parken på hjemmesiden: 

http://romolab.dk