LUKSUSSOMMERHUSE PÅ BORNHOLM

Store sommerhuse på smukke Bornholm - Lej sommerhus med pool

Bornholm er en helt særlig del af Danmark, som er kendt under flere navne bl.a. Klippeøen, Solskinsøen og Østersøens Perle. Naturen er enestående!

Når du besøger et luksussommerhus kan du opleve Bornholms smukke sandstrande, klipper, bakker og marker. Bornholm er en attraktion i sig selv, men byder også på masser af kultur og oplevelser for både børn og voksne.

Spændende udflugter i Bornholm’s unikke natur

Du kan benytte luksushusets mange aktiviteter, men der er også utallige muligheder for spændende udflugter til øens mange historiske seværdigheder, eksempelvis Hammershus, Ekkodalen og Christiansø. Desuden er Bornholm kendt for sine mange silderøgerier, og måske der her skal smages på et stykke Sol over Gudhjem.

På Bornholm er der masser af muligheder for aktiv ferie, når du besøger et luksussommerhus, hvad enten man er til golf, vandreture eller løb. Øen kan med fordel opleves på cykel på de mange uforstyrrede cykelruter.

Rønne er Bornholms største by og er med sine charmerende bindingsværkshuse og krogede gader absolut et besøg værd.

Sommerhusudlejning på Bornholm

Bornholm er året rundt et besøg værd og vores huse I Dueodde er yderst populære. Vi tilbyder dog også sommerhusudlejning i andre dejlige områder i Danmark, på Øland og i Nordtyskland. I kan læse mere om Dueodde herunder.

 

Dueodde

Dueodde

Dueodde er Bornholms sydligste del og er især kendetegnet ved de kilometerlange sandstrande. Vores sommerhuse ligger i kort gåafstand til en af Europas bedste strande.
Seværdigheder på Bornholm

Seværdigheder på Bornholm

Har du lyst til at udforske Bornholms seværdigheder? Så får du nok at se til, for solskinsøen er fuld af spændende attraktioner.