Rubinsøen – et paradis for lystfiskere og naturelskere

Hvis ferien står i lystfiskeriets tegn, går turen ofte til Rubinsøen. Denne sø byder på ro og maleriske omgivelser, hvilket må siges at være det perfekte udgangspunkt for en vellykket fiskedag.

Hvor ligger Rubinsøen?

Du finder Rubinsøen på Bornholms vestkyst i nærheden af Hasle Sogn. Søen nås via hovedvej 159. Fra Rønne tager turen ca. 15 minutter i bil. Har du lyst til en gåtur omkring Rubinsøen? GPS-koordinaterne er: 14.717753 N, 55.170341 O.

Lystfiskere og vandrefolk – se her

Elsker du at opleve naturen til fods? Eller vil du gerne bruge ferien på at lufte fiskestangen? Eller måske bare nyde naturen i ro og mag. Så kan du se frem til afslappede stunder ved Rubinsøens bred.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til den næste ferie i sommerhus
Vi sender løbende nyheder, tips og inspiration til din ferie, og du kan til enhver tid framelde dig igen.
Din emailadresse bliver hos os.
MANGE TAK FOR DIN TILMELDING TIL NYHEDSBREVET
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder omkring vores luksushuse. Før vi kan gøre det, er du dog nødt til at bekræfte din tilmeldingen via linket i den mail, vi har sendt dig.

Rubinsøen for fiskere

Hvis du drømmer om selv at fange og tilberede middagen, kan du med fordel vælge at prøve lykken som lystfisker under din ferie på Bornholm. Rubinsøen er i den forbindelse et godt sted at starte. Søen er hjemsted for flere forskellige fiskearter. Særligt aborrer finder du mange af i Rubinsøen. Måske er du også heldig at få en gedde på krogen? I hvert fald er søens gedder også populære blandt lystfiskerne. Søens bestand af skaller er heller ikke ubetydelig. Prøv selv: Hvilken fisk kommer på tallerkenen i aften?

Rubinsøen for vandrefolket

En fin vandresti løber hele vejen rundt om søen. Her kan du få pulsen lidt op, nyde den skønne natur og betragte lystfiskerne hive dagens fangst hjem ved bredden. Slå dig ned på en bænk og slap fuldstændig af, mens du lytter til fuglenes kvidren og vandets plasken og nyder udsigten over søen. Naturelskere og vandrebegejstrede kan ikke undgå at få en fantastisk udflugt til Rubinsøen.

Helt sikkert et besøg værd

Hvis du elsker at opholde dig i naturen, og din næste ferie går til Bornholm, bør du helt sikkert lægge vejen forbi Rubinsøen. Rubinsøen er nemlig et fortryllende bekendtskab, uanset om du har fiskestangen med eller bare vil slappe af i naturen. Den maleriske kulisse er som skabt til at lade batterierne op og komme helt ned i gear.

Adressen

Søens officielle adresse er:

3790 Hasle Sogn
Danmark