Cookie-politik

Websitets brug af cookies

På Luksushuse.dk bruges cookies til at understøtte den tekniske funktionalitet (så vi f.eks. kan huske dine præferencer). Vi bruger også cookies til trafikmåling og analyse af webadfærd, så vi hele tiden kan forbedre websitet. Desuden benyttes 3. parts cookies til annonceafvikling, så de annoncer, du får vist, er mest muligt relevante for dig.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Luksushuse.dk A/S
Livøvej 2A
8800 Viborg

Telefon: 8725 7165

Email: info@luksushuse.dk

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her.

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her.

Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes primært til at give dig en god oplevelse på Luksushuse.dk ved at huske dine præferencer samt til at føre statistik over antallet af brugere samt deres adfærd på websitet. Desuden anvendes cookies i forbindelse med deltagelse i annoncenetværk.

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Hotjar

Websitet bruger cookies fra Hotjar til at analysere adfærden på websitet.

Zopim

Websitet bruger cookies fra Zopim til chattten.

Trustpilot

Websitet bruger cookies fra Trustpilot til at kunne vise anmeldelser.

Annoncenetværk

Websitet anvender cookies fra følgende 3.parts websites for at kunne vise brugerne relevante annoncer:

•                          Tradetracker

•                          Facebook

Personoplysninger:

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved bestilling. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det den bestilling, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Luksushuse.dk, skal du rette henvendelse på info@luksushuse.dk eller telefon 8725 7165. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Senest redigeret d.11.5.2018

Vidste du

  • Der er vaskemaskine og tørretumbler i alle luksushusene.

  • Nøglen udleveres personligt ved huset af servicekonsulenten.

  • Der er altid mindst én høj stol og én barneseng i alle luksushusene.

  • Poolen er mellem 26 og 29 grader. Med andre ord er den klar til at springe i, når I ankommer.

Se vores brochure her

Medarbejderne hos Luksushuse.dk

Spørgsmål? Vi hjælper gerne

87 25 71 65 eller info@luksushuse.dk