Luksussommerhuse på Djursland

Djursland som feriedestination

Som feriedestination byder Djursland både på smukke bakkelandskaber, dejlige børnevenlige strande og sjove attraktioner for hele familien.

Oplev blandt andet de vanvittige rutsjebaner i Djurs Sommerland eller besøg de vilde dyr i Ree Park Safari. Der er heller ikke langt til de eksotiske dyr i Randers Regnskov eller til de farverige fisk i Kattegatcenteret.

Lejer I et sommerhus på Djursland, kan I også gå på opdagelse i nationalparken, Mols Bjerge, eller gå en tur langs kysten. Der er også mange muligheder for shopping og ose-ture. Både Ebeltoft og Grenaa lokker med spændende butikker og hyggelige caféer. Og har I brug for den helt store shoppetur, er der ikke langt til strøget i Aarhus.

Sommerhusudlejning på Djursland

Djursland har en helt speciel atmosfære og I er omringet af smuk natur, uanset hvor på Djursland I befinder jer. På Djursland tilbyder vi sommerhusudlejning i Fjellerup, Ebeltoft, Egsmark Strand, Ahl Strand og ved Grenå Strand.  

Fjellerup er særlig kendt for sine skønne sommerhuse tæt på den hvide sandstrand med lavt vand, klitter og blåt flag. I Fjellerup er der også flere indkøbsmuligheder, fristende iskiosker og gode restauranter.

I Ebeltoft ligger vores luksussommerhuse ikke langt fra byens idylliske handelsgader og stranden. Ebeltoft er fyldt med oplevelser for både store og små. Besøg for eksempel Fregatten Jylland eller Glasmuseet.

Sydvest for Ebeltoft ligger det børnevenlige Ahl Strand. Området er kendt blandt kite- og windsurfere der er med til at sikre liv i området året rundt. 

Lidt nord for Ebeltoft finder I Egsmark Strand. Et område med mange cykel- og vandrestier. Egsmark er en gammel fiskerby og de gamle charmerende fiskerhytter kan stadig ses på stranden.  

Ved at leje et af vores luksussommerhuse ved Grenå Strand får I en lækker og børnevenlig strand. Grenå er Djurslands største handelsby og byder på hyggelige gader, lokale specialiteter og mange gamle bindingsværkshuse. Tæt på Grenå finder I blandt andet Skandinavisk Dyrepark og gode vandreruter i blandt andet Grenå Plantage.  

Så uanset om I bare vil slå fødderne op i sofaen, eller om I ønsker en aktiv ferie med sjove aktiviteter og unikke oplevelser, er vores sommerhuse på Djursland et fantastisk udgangspunkt.

Se mere om de dejlige områder på Djursland og luksussommerhuse her:

Luksushuse i Fjellerup

Luksushuse i Ebeltoft

Luksushuse ved Grenå Strand

Luksushuse ved Egsmark Strand

Luksushuse ved Ahl Strand