LUKSUSSOMMERHUSE PÅ FYN OG ØERNE

Udlejning af sommerhuse med pool på Fyn og Langeland

Fyn er fin, hedder det i folkemunde. Og vi må konstatere, at der er noget om snakken. Fyn er en dejlig feriedestination med smukke landskaber, børnevenlige strande og masser af seværdigheder og attraktioner for hele familien.

Seværdigheder og attraktioner på Fyn

Den fynske natur er noget helt for sig selv. Her finder du både bakkede landskaber, grønne skove og hvide kyster, hvor du og familien kan gå og cykle lange ture.

Er du og familien til kulturelle oplevelser, kan I bl.a. besøge en af de 123 slotte og herregårde på Fyn. De mest kendte er Egeskov slot og Valdemars slot. I kan også besøge H.C. Andersens fødeby, Odense. Eller tage på opdagelse blandt dyrene i Odense Zoo.

Ferie på Langeland

Også Langeland er et skønt sted at holde ferie. Her er ligeledes skøn natur og gode muligheder for en aktiv ferie. Besøg for eksempel Langelandsfortet, hvor du kan komme helt tæt på den kolde krig. Eller se de vilde heste, der lever uden indblanding fra os mennesker.

Find årets luksussommerhus på Fyn og øerne

Mangler I at finde luksussommerhuset til årets bedste ferie? Vi er specialister i sommerhusudlejning, så hos os kan I finde et sommerhus, der passer til præcis jeres ønsker og behov.

Klik på et område herunder for at læse mere om områder og sommerhuse på Fyn og øerne.

Bagenkop

Bagenkop

Den lille fiskerby Bagenkop ligger på Langelands sydspids og byder på dejlig strand og hyggelige gader. Byen er omringet af smuk natur med udsigt over Østersøen og et område, hvor I hele året kan finde vilde heste.
Langeland

Langeland

Langeland er et ferieparadis, som danner rammen om en god og uforglemmelig ferie med kulturelle oplevelser. Adam Oehlenschläger er under et af sine besøg, blevet inspireret til at skrive vores nationalsang.
Skåstrup strand

Skåstrup strand

Nordfyns varierede natur med smukke skove og 80 km af Danmarks skønneste badestrande og områdets mange attraktioner byder hele året rundt velkommen til et besøg fyldt med masser af spændende oplevelser for hele familien.
Sydfyn

Sydfyn

Sydfyn byder på mange forskellige attraktioner og flotte naturoplevelser, der året rundt er et besøg værd. Det Sydfynske naturlandskab er præget af grønne skove, bakker og kysttrækninger.  
Attraktioner på Fyn og Langeland

Attraktioner på Fyn og Langeland

Er du vild med eventyruniverset? Så kig forbi H.C Andersens hus under dit besøg på Fyn. I Odense Zoo er dyrene til gengæld sprællevende og ægte. På Langlandsfortet er temaet anderledes dystert, her handler det nemlig om den kolde krig.