Naturama - naturhistorisk formidlingscenter

På naturteateret Naturama kan I komme helt tæt på mange af fortidens og nutidens kæmper. Museet blev til i 1935 under navnet Zoologisk Museum og har siden da udviklet sig fra at være en privat naturhistorisk samling til at være et moderne formidlingscenter af det dyreliv, der har omgivet os og som fortsat omgiver os den dag i dag.

Naturama byder på udstillinger i massevis

I løbet af sine mange år har Naturama haft mange udstillinger med forskelligt fokus fra rovdyr til global opvarmning og fra Karen Blixen til børnekunst. Særudstillingen i 2019 fokuserer på unikke smykker skabt med inspiration fra naturen. Derudover viser museet udstillinger om dinosaurerne, sulerne og hvordan de dykker på spektakulær vis for at finde føde blandt havets fisk, om isbjørnen og dens sæljagt, Nordeuropas rige dyreliv og meget, meget mere. Læs om alle udstillingerne lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til den næste ferie i sommerhus
Vi sender løbende nyheder, tips og inspiration til din ferie, og du kan til enhver tid framelde dig igen.
Din emailadresse bliver hos os.
MANGE TAK FOR DIN TILMELDING TIL NYHEDSBREVET
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder omkring vores luksushuse. Før vi kan gøre det, er du dog nødt til at bekræfte din tilmeldingen via linket i den mail, vi har sendt dig.

Unik og moderne oplevelse af naturens mange lyde

Har I nogensinde tænkt over, hvordan lyden af Big Bang var? Eller hvordan det lyder, når tidevandets kræfter trækker i jordskorpen? Hør det samt lyden fra hvaler, der synger, løver, der brøler, myg, der summer, og fugle, der pipper i kor, i Naturamas lydunivers. I har også mulighed for at opleve de mange lyde, som regnskoven rummer, i det bedste lydrum nord for Alperne, der er blevet konstrueret, indrettet og udstyret med hjælp fra en italiensk lydprofessor og komponist, der er specialist i 3D-lyd. Lydene og stemningsbillederne fra regnskoven tager jer med på en uforglemmelig rejse gennem regnskovens mange facetter.

Kom helt tæt på udvalgte udstillinger med en rundvisning

Naturama tilbyder rundvisninger med udgangspunkt i syv forskellige udstillinger om dinosaurerne, dyrene på Grønland, hvalernes verden, dyrenes rekorder, dyrene i sig selv, hvalernes fysiologi og en udstilling om, hvordan dyrene udvikler sig i forhold til hinanden. Der tilbydes også en rundvisning på tegnsprog, der gennemgår den permanente udstilling på land-, luft- og vandniveau. Alle rundvisningerne tager en time og skal bestilles i forvejen. Læs mere her

Et legeparadis for børn

Naturama er et naturteater og derfor udstilles dyrene på en unik måde, hvor flere sanser kommer i brug med både lyd, lys og visuelle effekter. Særligt i weekender og ferier er der skruet op for børneaktiviteterne. Her kan I ro om kap med isbjørnen, kæle med en ræv, kramme en bjørn og røre ved dyreskind og -knogler. Der er et hav af sjove opgaver, I kan løse sammen, I kan vælge at klæde jer ud eller I kan nyde videnskabsteateret.

Sådan finder I vej til Naturama

Naturama ligger på nedenstående adresse:
Dronningemaen 30
5700 Svendborg

Tlf.: +45 62 21 06 50

Læs mere på hjemmesiden her.

 

Foto 1-2, copyright: Naturama.dk