UDLEJNING AF LUKSUSHUSSOMMERHUSE MED POOL PÅ LANGELAND

Langeland er en smuk ferieperle i det sydfynske øhav. Hyggelige, små byer med bindingsværkshuse og snørklede veje, ligger spredt ud over den 52 km lange ø blandt duvende marker, gamle gårde og skønne skove. Det er svært at beskrive øens naturskønne idyl, og derfor nøjes vi med at sige, at hvis du aldrig har været på Langeland før, så kan du godt glæde dig - og hvis du har, venter der dig uden tvivl et glædeligt gensyn!

 

Naturskønne oplevelser på Langeland

Det er ikke mærkeligt, at Adam Oehlenschläger blev inspireret til at skrive "Der er et yndigt land” under et af sine besøg på øen. Overvejer I at tage på ferie på Langeland, kan I med fordel pakke cyklen eller et par gode vandresko. Den langelandske natur indbyder til lange ture rundt på øen, og I kan med fordel lægge vejen forbi en af Langelands mange badestrande. I kan også holde pause på jeres tur og gå på jagt efter vilde blomster, dem er der nemlig mange af på Langeland. Flet en traditionel blomsterkrans eller saml en håndfuld af de blomster, du synes, dufter allerbedst. Når I kommer hjem, kan I fjerne bladene, tørre blomsterne og binde stilkene sammen med garn. På den måde kan I lave duftposer eller evighedsbuketter, som I kan nyde, selv når I er kommet hjem fra ferie!

Vi udlejer luksushuse på den sydlige og nordlige spids af Langeland i byerne Lohals og Bagenkop. Her er et hyggelig liv og det vrimler med mennesker i sommermånederne med markeder og masser af aktiviteter for børn, voksne og familier. Begge byer har et hyggeligt havnemiljø, gode badestrande og lokale restauranter.

 

Seværdigheder og attraktioner på Langeland

Er I til museer, så kan I næsten ikke besøge Langeland uden også at besøge Koldkrigsmuseet Langelandsfortet. Her udstilles ubåde og minestrygere fra krigen på det fort, der under den mere end 30 år lange periode havde til formål at overvåge Østersøen.

Er I på tur rundt på øen, bør I slå vejen forbi Tranekær Slot. Slottet er privat ejet af Greve Christian Ahlefeldt-Laurvig, der bor på slottet sammen med sin familie. Det er derfor ikke muligt at komme indenfor på slottet. Det røde slot er ikke desto mindre et besøg værd, om ikke andet så bare for at gå en tur rundt om og nyde det imponerende bygningsværk.

Flere steder på Langeland har der siden 2006 levet vilde heste i aflukkede reservater. I kan komme helt tæt på flokkene, men husk for en sikkerheds skyld at holde afstand. Det er vigtigt at huske på, at dyrene er vilde og selvom de ser søde ud, så vil de beskytte sig mod, hvad de opfatter som trusler. Hestene er af racen Exmoor og kan bl.a. opleves ved Gulstav Mose, Klise Nord ved Bagenkop og i området Flådet syd for Tranekær. 

På tur til Strynø

Kun 30 minutters sejlads fra Langeland ligger den lille ø Strynø. Tag cyklerne med på overfarten, eller lej én af de grønne Strynø Cykler på øen, og få en hyggelig cykeltur øen rundt. Øen har også 2 gode vandreruter på 3 og 6 km. På Strynø ligger Øhavets smakkecenter. En smakke er en jolle med sejl og en særlig bådtype fra området. Her kan I leje udstyr til mange forskellige vandaktiviteter. Brug fx en feriedag på sommerhusturen på at lære at stå på SUP board, sejle kajak eller optimistjolle eller tag på tur i den særlige smakke-jolle.

Sommerhusene på Langeland

Vores luksussommerhuse på Langeland ligger i Lohals i nord, og i Bagenkop i syd. Alle husene har indendørs swimmingpool, så uanset vejret kan I holde badeferie på Langeland. Trænger familien til ren afslapning og wellness er luksushusene på Langeland det helt oplagte valg - de er alle udstyret med både spabad og sauna så her er der god mulighed for at få en pause fra hverdagen og koble af. Vil I gerne bruge feriedagene på at være sammen i sommerhuset er her masser af aktiviteter for både børn og voksne. I husenes aktivitetsrum kan I dyste mod hinanden i både billard/pool, bordtennis og bordfodbold. Børn og barnlige sjæle kan også holde turneringer på husenes playstation. Alt i alt er der masser af mulighed for en oplevelsesrig og hyggelig familieferie sammen i sommerhus på Langeland. 

 

Søg luksushus på Langeland