FERIE I LUKSUSHUS VED TÅRUP STRAND

Udlejning af sommerhus nær Tårup Strand på Østfyn

På den østfynske kyst ligger Tårup Strand 10 km. syd for Nyborg og med udsigt over Storebælt og broen, der forbinder Fyn og Sjælland. Sommerhusområdet ligger i grønne naturomgivelser og der er ikke langt til stranden, der har Blåt Flag. Stranden er yderst børnevenlig med lavt og roligt vand og der kan bades i lidt dybere vand fra badebroen.

Naturen omkring Tårup Strand gemmer på de sjældne klokkefrøer. De holder særligt til ved Klokkesøen og på varme dage sidst på foråret lige inden sommeren for alvor gør sit indtog, kan I høre deres fine kvækken, når I går mod vandet gennem skoven.

Den pragtfulde natur lægger op til lange gåture. Der findes flere afmærkede vandrestier i området omkring Tårup Strand. Ellers kan I springe på cyklen og cykle ad den lokale cykelrute nr. 50, hvor I kommer forbi den ene herregård efter den anden og mange af de slotte, der ligger på Østfyn. I slotshaverne kan I nyde en medbragt madpakke og give lårmusklerne en tiltrængt pause.

Aktiviteter og seværdigheder på Østfyn

For lystfiskere er området ved Tårup Strand perfekt. Her løber åen Kongshøj Å, hvor der er gode fiskemuligheder. Derudover er strækningen fra Tårup Strand til Kajbjerg Skov godt til at fiske fra kysten eller på havet.

Det er populært at besøge Egeskov Slot, når ferien holdes på Fyn. Slottet har en af Danmarks smukkeste haver, hvor I kan gå ture, lege i skoven eller se om I kan finde vej i nogle af de labyrinter, som haven gemmer på. 

Små 45 minutter er der til Odense, hvor den ene attraktion efter den anden venter på jer. Besøg de mange eksotiske dyr i Odense Zoo, lær om Danmarks jernbanehistorie gennem de interaktive udstiller på Danmarks Jernbanemuseum eller gå en tur i den gamle bydel, hvor I ikke kan undgå at komme forbi H.C. Andersens barndomshjem.

Værelsesfordeling

  • 4 værelser med 1 dobbeltseng
  • 6 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn
  • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Tårup Strand, Fyn og øer

Luksushus nr. 415
26
Personer
10
Soveværelser
Afstand til strand
300 m
Lejepris fra /uge
15.053,00DKK