Information om Coronavirus/COVID-19

Kære gæster

Vi får lige nu rigtig mange henvendelser fra familier og virksomheder, som er i tvivl om, hvilke regler der gælder, hvis de ønsker at afbestille deres ophold som følge af myndighedernes udmelding om COVID-19.

Som udgangspunkt er det fortsat de almindelige lejebetingelser som gælder for lejemålet. De kan læses her.

De betingelser vi arbejder under er, at forsikringen til alles store frustration har afvist at dække, med mindre der er tale om nyopstået sygdom, skilsmisse, opsigelse af job etc. Du kan læse mere om afbestillingsforsikringen her.

Samtidig er vi i modsætning til vores kolleger i branchen forpligtet til at afregne sommerhusenes ejere deres andel af lejen i henhold til de indgåede kontrakter.

Vi kæmper i øjeblikket på flere fronter for at finde en løsning, som kan tilgodese vores gæster. Dette sker bl.a. i samarbejde med vores brancheforening og vores husejere og vi håber meget på en løsning, evt. i form af en hjælpepakke, der kan komme vores gæster til gode. Det har også betydning, hvor mange af vores gæster, som har mulighed for at benytte sig af forsikringen.

Af samme grund er der mange spørgsmål, som vi lige nu ikke kan svare på, men ingen skal være i tvivl om, at vi meget gerne vil komme vores gæster i møde.

Når vi får mulighed for at tilbyde jer noget, der afviger fra de almindelige lejebetingelser, vil alle, der er berørt, modtage skriftlig information fra os.

Den situation, der er opstået, er ukendt og uvis for os alle. Vi er også på vores kontor ramt af, at myndighederne har lukket skoler og daginstitutioner og samtidig anbefaler os at arbejde hjemmefra.

Derfor håber vi på jeres forståelse for, at der kan være ventetid på telefonen og at vi ikke kan besvare jeres emails lige så hurtigt, som vi plejer at gøre.

Med venlig hilsen

Luksushuse.dk

 

Hvilke muligheder er der?

Forsikring

Vi opfordrer til, at man undersøger, om man er dækket af egne forsikringer. Er man syg, blevet afskediget eller er der på anden måde opstået et forsikringstilfælde, skal man benytte sig af Codans afbestillingsforsikring, som er inkluderet i lejen. Betingelserne for forsikringen kan ses her. Spørgsmål rettes til Codan på tlf. 33553323. Oplys venligst policenummer 900 604 4872.

 

Genudlejning – overvej om ikke I kan få glæde af opholdet

I Luksushuse.dk tilbyder vi per kulance at forsøge at genudleje huset, såfremt I vælger at afbestille. Skulle det lykkes, vil vi kunne tilbagebetale en mindre del af lejen. I bør ikke forvente at få en ret stor del af lejen retur, da vi kan være nødt til at udleje opholdet med en betydelig rabat.

Vi kan ikke garantere, at det er muligt at genudleje huset, og I bør derfor overveje, om det er den bedste løsning, eller om der måske er nogle af deltagerne, som har mulighed for at tage af sted og få glæde af det ophold, I allerede har betalt for.

Hvis I ønsker, at vi skal forsøge at genudleje perioden, og I dermed vil afbestille jeres ophold, bedes I give os skriftlig besked så snart som muligt. Chancen for at få huset afsat til anden side er alt andet lige større, jo længere tid der er til planlagt ankomst.

Vi gør opmærksom på, at I de tilfælde, hvor vi forsøger at genudleje huset, vil I kun modtage besked, såfremt det lykkes, og der kan gå en rum tid, før vi har mulighed for at behandle jeres sag. Det vil tidligst ske, når vi er kommet på den anden side af "COVID-19-krisen".

 

Afbestilling

 Alle afbestillinger skal sendes skriftligt til os på info@luksushuse.dk. Når vi har behandlet din mail, vil du modtage en bekræftelse på, at ordren er annulleret. 

 

Senest opdateret 23.3.2020 17:00