Skal I holde fest? Lej et stort sommerhus til festen

Hold fest i et luksussommerhus

Et luksussommerhus kan være den perfekte ramme om jeres næste fest, uanset om der er tale om en rund fødselsdag, firmafest, barnedåb, konfirmation, et kobberbryllup eller den årlige familiesammenkomst.

Der er plads til op til 24 overnattende gæster samt masser af aktiviteter for alle aldre. Og så er der selvfølgelig plads til, at I alle kan sidde sammen og spise en dejlig festmiddag.

Når du vælger at holde festen i et luksussommerhus, har du frihed til at tilrettelægge alt, som du selv vil. Det gælder alt lige fra bordpynt til maden. Vores største huse er udstyret med mikroovn og fryser samt to ovne, komfurer, køleskabe og opvaskemaskiner - så her er det ingen sag at lave mad til mange menneske. Og har du ikke lyst til selv at kokkerere, kan du jo altid vælge at få maden leveret udefra.

Bar med Køleskab                                                                                               

I flere af vores huse er der bar med køleskab i husets aktivitetsrum, hvor der kan mikses drinks og serveres kolde drikkevarer til gæsterne. Søg efter et sommerhus med bar her

Det mener lejerne       

"Vi ville gerne fejre vores kobberbryllup og nåede frem til, at det var en god løsning at leje et luksushus i en uge. Vi syntes prisen på omkring 20.000 kr. var fornuftig. Det bliver jo hurtigt mindst 50.000 kr., hvis man skal holde en fest."

"Vi holdt hele to fester i huset. Én for familien og én for vores venner. Vi lavede selv alt maden, det var der god tid til at gå og forberede i de mellemliggende dage, så det hyggede vi os faktisk med", fortæller Lene Røge

Har du spørgsmål til, hvordan du bedst muligt kan planlægge jeres store dag i et luksussommerhus, så kontakt os på tlf. 8725 7165.