VIRKSOMHEDSARRANGEMENT I APRIL ELLER MAJ?

Der er mange ledige hverdagsperioder i Nordsjælland i april og maj. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis det kunne være noget for din virksomhed at afholde et firmaarrangement i et luksushus med op til 9 soveværelser. 

Det behøver ikke at være svært - til gengæld er det billigt

Det er ikke svært at leje et luksussommerhus som en virksomhed. Vi sørger for, at I får en samlet regning på leje, sengelinned, rengøring og depositum. Har I brug for hjælp til indkøb eller en henvisning til et cateringfirma, som kan levere maden, står vores servicekonsulenter i området til rådighed efter aftale. 

Et ophold i et sommerhus med 8 soveværelser, spabad, sauna, swimmingpool og aktiviteter som billard, bordtennis og dart i Vejby koster f.eks. kr. 4.409 fra tirsdag - torsdag i maj. Det svarer til 251 kr. pr. værelse pr. nat*

Du kan se de forskellige muligheder ved at søge på de specifikke datoer. Eller ring til os på tlf. 87257165 - vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige til jer,

Vi lejer ud til mange forskellige virksomheder   

Mange forskellige virksomheder har allerede benyttet vores huse til at afholde workshops, teambuilding, møder m.m. Og mange af dem kommer igen og igen.

Her kan du læse hvad Jakob Petersen fra Happy og Co synes om deres teambuildingtur i et luksushus i Søndervig

 

*Lejeprisen ekskl. forbrug, rengøring og sengelinned. Kontakt os gerne for et samlet prisoverslag.