Luksussommerhus i Ejsingholm

Stort poolsommerhus ved Ejsingholm strand ved Limfjorden

Ejsingholms strand ved Limfjorden er børnevenlig og består af små klitter og høje skrænter i den nordlige ende af stranden. I har mulighed for både at bade direkte fra stranden eller fra badebroer. Den sydlige del af stranden er derimod yderst velegnet til kite- og windsurfing.

Ejsingsholm er beliggende ved østsiden af Venø Bugt, lidt nord for Vinderup. Området består af marker og enge, men ved den nordlige del af stranden finder i stejle skrænter. Ved Ejsingholm finder I også Danmarks største og en af de smukkeste hedesøer – nemlig Flyndersø.
Der er kun 20 km til Skive, som byder sig til med et væld af indkøbsmuligheder, supermarkeder, restauranter og torvemarked, som afholdes den 1. lørdag i juni, juli, august, september og oktober måned.

Ejsingholm er ydermere et af Limfjordens mest attraktive steder for lystfiskere. Ejsingholm har lavvandede holme og øer og muslingebanker med render og huller, som tiltrækker rigtig mange havørred. Der er derfor rigtig gode muligheder for at fange gode fisk, især i efteråret, vinteren og foråret.

Attraktioner i nærheden af Ejsingholm

Frilandsmuseet Hjerl Hede er bestemt et besøg værd. I højsæsonerne sommer og jul bliver Hjerl Hedes Frilandsmuseum levendegjort, med skiftende udvalgte aktiviteter, hvor museet sætter fokus på de gamle landhåndværk, som f.eks. bager, bødker, smed, drejer, sivskomager osv.

På Nykøbing Mors er Jesperhus Blomsterpark en oplevelse i særklasse. Køreturen ad Øens små snoede veje, som giver en herlig fornemmelse af ferie og frihed varer mindre end 1 time.

Sommerhusudlejning ved Limfjorden

Vi har siden Luksushuse.dk's start i 2003 specialiseret os i sommerhusudlejning. Vi udlejer omkring 300 luksushussommerhuse fordelt over hele landet. Ved Limfjorden tilbyder vi også sommerhusudlejning i Virksund og Hostrup Strand.

Sommerhus i Ejsingholm:

Værelsesfordeling

  • 5 værelser med 1 dobbeltseng
  • 5 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 værelse med 2 køjesenge

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Ejsingholm, Limfjorden

Luksushus nr. 120
24
Personer
11
Soveværelser
Afstand til strand
300 m
Lejepris fra /uge
10.970,00DKK