Luksussommerhus i Glyngøre

Lej stort poolhus ved Sallingsund i Limfjorden

Glyngøre er en gammel fiskerby ved Sallingsund, der byder på flotte og afslappende omgivelser til feriegæster. Fra den hyggelige by ved Limfjorden er der udsigt til øerne Mors og Fur.

Glyngøre har sit eget museum i den gamle jernbanestation, hvor man kan få informationer om byen, dens jernbane, industrien, kulturlivet og andre skiftende udstillinger. Glyngøre har mange traditioner b.la. fælles Sankt Hans bål og fortælling af mørkningshistorier hver dag i julemåneden. 

Naturen og landskabet i Glyngøre bærer præg af istiden med stejle bakker, store skrænter og dybe dale. I Glyngøre er der desuden mange moser og skovsøer og mange steder kan man finde lyngområder. 

Glyngøre havn er i dag både fiskerihavn og lystbådehavn. Nyd en frokost i Limfjordens hus eller hos Kjøwenhavnerkokken. Hos Glyngøre Shellfish er der mulighed for at købe østers i verdensklasse.

Byens offentlige badestrande ligger Nordøst for byen ved plantageområdet, Halkhoved Plantage. Her finder I også mange spændende, afmærkede vandrestier.

Natursti Salling er navnet på den nedlagte jernbanesti, der går hele vejen fra Glyngøre til Skive. Naturstien er oplagt til cykelture og traveture. Nær havnen ligger den flotte Glyngøre Kirke som er opført i 1919 i romansk stil.

Det kan stærkt anbefales at tage en udflugt til Fur, som blandt andet byder på mange forskellige vandrestier, et naturhistorisk museum med mange tusinde år gamle fossiler og naturområder udover det sædvanlige. På Fur ligger også det populære Fur Bryghus, hvor man kan se øl blive brygget, smage på husets øl og spise lækker mad i restauranten. 

Ønsker man byliv, ligger byen, Skive, med shoppingsmuligheder, caféer, biograf og kulturcenter ligger kun 25 km fra Glyngøre. Find flere attraktioner ved Limfjorden her.

Sommerhuse i Glyngøre:

Pris inkl. obligatorisk rengøring

Værelsesfordeling

  • 4 værelser med 1 dobbeltseng
  • 2 værelse med 1 dobbeltseng + 1 enkeltseng
  • 1 værelse med 1 dobbeltseng + 1 køjeseng
  • 1 alkove med 1 dobbeltseng

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Glyngøre, Limfjorden

Luksushus nr. 373
20
Personer
7
Soveværelser
Afstand til strand
600 m
Lejepris fra /uge
10.760,00DKK