Luksussommerhuse i Virksund

Udlejning af store sommerhuse i Virksund ved Limfjorden

Virksund ligger i Midtjylland og er en lille by beliggende ved Hjarbæk Fjords udmunding ved Limfjorden. Fra Virksund er der 20 kilometer til Skive og 34 kilometer til Hobro, hvor der er gode shoppingmuligheder.

Der er rig mulighed for lange traveture langs fjorden via gode og afmærkede vandrestier. Har I jeres cykel med er der også spændende naturoplevelser for jer– med masser at se på undervejs.

Virksund har et gammelt, hyggeligt havnemiljø med kro, cafeteria og Marina. På havnen restaureres skibe, og der er masser af faciliteter for sejlsportsfolket. På en tur til havnen kan du blive underholdt af sælernes leg og jagt efter sild – eller blot nyde stemningen og atmosfæren.

Stranden ved Virksund er en skøn børnevenlig strand, da vandet kun langsomt bliver dybt. Vandet er ydermere næsten altid klart og rent og bunden består af sand og småsten. Her har I også mulighed for at vindsurfe – uanset niveau.
Den gode og børnevenlige strand ved Lovns Bredning summer af liv på de varme sommerdage.  

Naturen omkring Virksund er meget varieret. Slå f.eks. et smut forbi det fredede naturområde Ulbjerg Klint, der ligger direkte ud for Virksund. Er I mere til gåture i skoven, så tag i Kvindskarp Skov og oplev den fantastiske natur.

Attraktioner nær Virksund

I Ørslev Kloster, beliggende i Kvindskarp Skov, har I mulighed for se den lille udstilling der fortæller om klostrets historie.

Tæt på Virksund finder I både Mønsted Kalkgruber og Daugbjerg Kalkgruber, som begge er en stor og lærerig oplevelse - uanset alder.   

Jesperhus Blomsterpark er ligeledes bestemt et besøg værd. Det er blot en køretur på ca. 45 min.

Sommerhusudlejning ved Limfjorden

Hos Luksushuse.dk tilbyder vi også sommerhusudlejning i Ejsingholm, Glyngøre og Hostrup Strand. Vi er specialister i sommerhusudlejning og vi udlejer luksussommerhuse i hele Danmark, så I altid har de bedste forudsætninger for at finde netop det sommerhus, der passer til jer og jeres behov.

Søg blandt luksushusene i Virksund.

Luksussommerhuse i Virksund:

Værelsesfordeling

  • 5 værelser med 1 dobbeltseng
  • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Virksund, Limfjorden

Luksushus nr. 226
14
Personer
5
Soveværelser
Afstand til strand
600 m
Lejepris fra /uge
9.702,00DKK