LUKSUSSOMMERHUSE PÅ LOLLAND, FALSTER OG MØN

Udlejning af store sommerhuse med pool

Lolland, Falster og Møn indbyder til dejlige ferieoplevelser for hele familien. Her er dejlig natur inklusiv dejlige strande. Faktisk er stranden i Marielyst på Falster blevet kåret til Danmarks bedste strand flere gange.

Seværdigheder og attraktioner på Lolland, Falster og Møn

Er I til aktiv ferie, er der gode muligheder for vandre- og cykelture. Lolland og Falster er fyldt med åbne, grønne landskaber og kilometervis af hvide sandstrande. Og på Møn finder I Møns Klint, som er en af Danmarks mest poplære naturskatte. Herudover er der et rigt dyre- og fugleliv i området, så tag kikkerten med på udflugten.

På Lolland og Falster kan I købe friske lokale fødevarer og for eksempel tilberede en udsøgt middag i luksussommerhusets rummelige køkken. Eller I kan besøge Knuthenborg Safaripark og komme helt tæt på det vilde dyreliv. Her er heller ikke langt til forlystelsesparken BonBon-Land, som er et hit for både store og små.

Sommerhusudlejning på Lolland, Falster og Møn

Via sommerhusudlejning hos Luksushuse.dk er I sikre på at finde luksussommerhuset, der matcher jeres behov. På Lolland, Falster og Møn tilbyder vi sommerhusudlejning i Marielyst, Hummingen, Kramnitze, Råbylille strand og Østersøbadet. Se mere om områderne og luksussommerhusene herunder.

Marielyst

Marielyst

I Marielyst er der rig mulighed for oplevelser for oplevelser uanset alder. Mulighederne er mange, hvad enten man er til at dase på de brede, hvide strande ud til Østersøens friske bølger, eller til shopping i byens mange butikker.
Hummingen

Hummingen

Hummingen strand er en af de bedste badestrande på Lolland og ligger i et naturskønt område med et rigt dyre- og fugleliv. Landskabet på Lolland er godt egnet til cykelture, og der findes mange naturskønne vandre- og cykelstier.
Kramnitze

Kramnitze

Der drives stadig fiskeri fra Kramnitzes lille hyggelige havn, og der kan købes fisk fra bådene. Nær havnen ligger den dejlige og børnevenlige sandstrand med klitter.
Østersøbadet

Østersøbadet

Østersøbadet byder på afslapning ved den dejlige sandstrand og samtidigt gode indkøbsmuligheder i nærliggende Rødby. Forkæl familiens børn med en tur i badelandet Lalandia.
Råbylille Strand

Råbylille Strand

Besøg naturskønne Møn og få oplevelser for livet. Møn er en af Danmarks skønneste øer og her er utallige muligheder for både afslappede ferier og ferier med højt aktivitetsniveau.
Attraktioner på Sydhavsøerne

Attraktioner på Sydhavsøerne

Falster, Lolland og Møn er uden tvivl dejlige udflugtsmål. Men er der nu også så mange seværdigheder at komme efter? Det kan du tro!