BonBon-Land

Siden 1992 har BonBon-Land både sat smil på læberne og skabt sommerfugle i maven hos de mange besøgende. Forlystelsesparken er ideel til hele familien med forlystelser til både de små, lidt større og voksne besøgende. Kom med på besøg i landet, hvor hundeprutter, mågeklatter, bremsespor og hestepærer er til for at blive nydt!

Hvor vildt skal det være?

Forlystelserne i BonBon-land er opdelt i fire kategorier, således sjov for hele familien er sikret. Fordelt på tre ekstreme, syv vilde, femten med fart på og elleve rolige er der forlystelser nok at vælge mellem og der er plads til, at mod kan bygges op til at prøve flere af rutsjebanerne uden dagen bliver kedelig. Prøv for eksempel en rutsjetur gennem elefantens øre, grav efter guld, tag en sejltur rundt i verden eller få dit helt eget kørekort!

Er du til det lidt hurtigere, så tag en svingtur i skildpadden, hvor du flyver flere meter over jorden, så det kildrer i maven. Du kan også besøge Henry Hundeprut, der har så forfærdelig meget luft i maven, når han tager dig med på tur, at han fiser hele vejen. For de lidt mere øvede er der også masser af sjov særligt med Bæverrafting eller Hankatten, der snurrer dig rundt og rundt og op og ned, indtil du ikke længere kan gå lige. Og er du helt hård til rutsjebaner, så er Vildsvinet lige noget for dig med loop, lodret fald og lynhurtige sving!

Musik, dans og cirkus

Har du brug for en lille pause fra de mange rutjsebaneture, så fortvivl ikke, der er stadig masser af sjove ting at opleve i sommerlandet. Måske du er heldig at fange Pyjamasheltenes show med sang, dans og musik, der optræder i skolernes sommerferie. Andre dage er fyldt med musik og sjov i børnehøjde, når der er koncert, cirkus eller skattejagt på programmet. Læs mere på BonBon-Lands hjemmeside og planlæg jeres besøg, så I får det hele med lige.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til den næste ferie i sommerhus
Vi sender løbende nyheder, tips og inspiration til din ferie, og du kan til enhver tid framelde dig igen.
Din emailadresse bliver hos os.
MANGE TAK FOR DIN TILMELDING TIL NYHEDSBREVET
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder omkring vores luksushuse. Før vi kan gøre det, er du dog nødt til at bekræfte din tilmeldingen via linket i den mail, vi har sendt dig.

Når maven knurrer

Sådan en travl dag i sommerland kan skabe noget af en appetit. Derfor er det heldigt, at parken er fyldt med spisesteder med noget for enhver smag. Nyd en pizza hos Bæverpizza, fyld maven med burgere og fritter hos enten Den Blå And eller Cowboygrillen, spis sandwich hos Annas Mokka eller udforsk buffeten hos Junglerestauranten, hvis du har nogen med, der er mere kræsen med valg af mad end med valg af forlystelse.

Bolsjebutik blev til BonBon-Land

BonBon-Land slog dørene op i 1992, men inden da bestod stedet af en slikbutik. Denne butik var blevet kendt over hele Danmark på grund af de noget specielle navne, som slikket havde, eksempelvis Hundeprutter, Mågeklatter, Tisse-bleer, Øre-voks og Store babser. Disse navne har senere været inspirationskilde for mange af de forlyster, I kan prøve i dag. Børn og voksne fra hele landet ønskede at besøge den lille slikbutik, hvis sliksalg var skudt i vejret efter danskerne fik øjnene op for den. Grundet populariteten og de mange besøg, åbnede ejeren et lille bolsjeværksted, hvor de besøgende kunne få lov at lave deres egne slikkepinde. Værkstedet var en kæmpe succes og blev startskuddet for udviklingen af det sommerland, vi alle kender og elsker den dag i dag.

Sådan finder I frem

Der venter dig masser af sommersjov i BonBon-Land.

Find sommerlandet lige her:

Gartnervej 2

4684 Holmegaard

Tlf.: +45 55 53 07 00

Find deres hjemmeside her.

 

Foto 1, 2 og 3: Niclas Jessen