Marielyst Torv og Strand

På Marielyst Torv kan du og din familie nyde det danske sommervejr på Danmarks største træterrasse. Marielyst Torv er ydermere forbindelsen mellem centrum og en af Danmarks bedste strande – Marielyst Strand.

Danmarks største træterrasse

Kystbyen Marielyst på Falster er indehaver af en danmarksrekord, de har nemlig Danmarks største træterrasse på svimlende 4.5000 m2. Terrassen er opbygget af egetræ og dette giver et solidt og hyggeligt underlag for en masse gode stunder på Marielyst Torv.  

Et torv med udsigt

Ikke nok med at Marielyst Torv er indehaver af den største træterrasse, så er der også et udkigstårn midt på torvet. Hvis I ikke lider af højdeskræk, så gå op i tårnet og oplev den formidable udsigt over en af Danmarks bedste badestrande. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til den næste ferie i sommerhus
Vi sender løbende nyheder, tips og inspiration til din ferie, og du kan til enhver tid framelde dig igen.
Din emailadresse bliver hos os.
MANGE TAK FOR DIN TILMELDING TIL NYHEDSBREVET
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder omkring vores luksushuse. Før vi kan gøre det, er du dog nødt til at bekræfte din tilmeldingen via linket i den mail, vi har sendt dig.

Børnevenlig badestrand

Marielyst Torv forener strand og by på den fornemste måde. Marielyst Strand er tilmed også en af Danmarks bedste strande og den er ca. 20 km lang og yderst børnevenlig, med blødt sand og roligt vand.

Læg jer op i klitterne efter en frisk badetur og lad solens stråler varme jer op. På toppen af klitterne har Marielyst anlagt en gå-/cykelsti, så der er rig mulighed for at gå en tur uden at få sand mellem tæerne.     

En helt speciel atmosfære

Tag afsted og oplev denne helt specielle atmosfære der er i Marielyst. Marielyst Torv og Strand formår virkelig at give os associationer til sydens sol og den helt specielle sommerhusfølelse. Alt i alt er byen den ultimative bade- og ferieby for alle størrelser.

Adresse

Marielyst Strandvej 0

4873 Væggerløse

Klik herunder for at søge efter et luksushus i Marielyst.