LUKSUSSOMMERHUS TIL FERIEN VED HUMMINGEN

Stort lækkert poolhus ved Hummingen Strand

Hummingen strand er en af de bedste badestrande på Lolland og ligger i et naturskønt område med et rigt dyre- og fugleliv. En kort køretur fra Hummingen bringer jer til Hyllekrog-Saksfjerd Fuglereservat, som er et af Danmarks vigtigste områder for trækkende rovfugle og vandfugle. Landskabet på Lolland er godt egnet til cykelture, og der findes mange naturskønne vandre- og cykelstier f.eks. Digestien fra Rødbyhavn til Albuen langs Femeren Bælt.

Aktiviteter og seværdigheder nær Hummingen Strand

Af områdets mange attraktioner kan nævnes Nakskovs sukkermuseum. Her kan I få et enestående indblik i ”det hvide gulds” historie gennem 140 år. Knuthenborg Safaripark er bestemt også et besøg værd. Safariparken har siden åbningen i 1969 forvandlet sig til en kæmpe park på 600 hektar og med over 40 dyrearter fra forskellige kontinenter.
Lalandia er kendt for sit sjove vandland med lange vandrutsjebaner, men der er blandt andet også en gigantisk klatrejungle, hvor børnene kan boltre sig. 

Hummingen ligger tæt på Nakskov og her er der mulighed for både at shoppe i den gamle købstad eller få en sejltur på Fjorden med Postbåden.

Sommerhusudlejning på Sydhavsøerne

Sommerhusferie er den perfekte måde at koble helt af fra hverdagen. Vi, i Luksushuse.dk, har siden 2003 specialiseret os i sommerhusudlejning, så I altid kan finde det sommerhus, der passer bedst til jer og jeres behov, så I får den bedst mulige ferie. Udover huset i Hummingen tilbyder vi også huse i Marielyst, Kramnitze, Østersøbadet og Råbylille Strand. I kan læse mere om de andre områder her

 

Luksussommerhus ved Hummingen: