LUKSUSSOMMERHUS TIL FERIEN I KRAMNITZE

Udlejning af stort sommerhus ved Kramnitze på Lolland

Kramnitze er en hyggelig lille landsby, som tidligere var et fiskerleje. Der drives dog stadig fiskeri fra Kramnitzes lille hyggelige havn, og der kan købes fisk fra bådene. Nær havnen ligger den dejlige og børnevenlige sandstrand med klitter. Fra toppen af diget får I udsigt over havet og det flade landskab.

Lolland er også perfekt til cykelture for hele familien, og der er afmærket mange spændende ruter – f.eks. rundt om Maribo-søerne eller Bandholm.

Attraktioner og seværdigheder nær Kramnitze

Fra Kramnitze er der kun kort afstand til Lollands mange attraktioner som f.eks. Knuthenborg Safaripark, hvor I kan komme på rundtur i næsten hele verden. Safariparken har mere end 40 dyrearter fordelt på forskellige kontinenter.
Tag på picnic i Paradishaven og nyd de flotte blomster, buske og træer. Der er hele 13.500 kvadratmeter have at udforske, så tag de gode sko på.
Middelaldercentret på Lolland er bestemt også et besøg værd. Tag med på en tidsrejse tilbage til år 1400, hvor I både kan opleve stemningen og smage på middelalderen i restauranten ”Den Gyldne Svane”. 
Lalandia ligger også tæt på Kramnitze og indbyder til mange sjove aktiviteter.

Sommerhusudlejning på Sydhavsøerne

Sydhavsøerne er omgivet af smuk natur og er et attraktivt område at holde ferie i. Vi er eksperter i sommerhusudlejning og vi udlejer mere end 300 luksussommerhuse fordelt i hele Danmark, på Øland og i Nordtyskland. På Lolland, Falster og Møn tilbyder vi, udover Kramnitze, sommerhusudlejning i Marielyst, Hummingen, Østersøbadet og ved Råbylille Strand. Læs mere om de øvrige områder her.

 

Luksussommerhus i Kramnitze:

Pris inkl. obligatorisk rengøring

Værelsesfordeling

  • 2 værelser med 1 dobbeltseng
  • 2 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Kramnitze, Lolland/Falster/Møn

Luksushus nr. 157
12
Personer
4
Soveværelser
Afstand til strand
600 m
Lejepris fra /uge
4.838,00DKK