LUKSUSSOMMERHUS TIL FERIEN I ØSTERSØBADET

Udlejning af store sommerhuse i Østersøbadet nær Rødby

Østersøbadet byder på afslapning ved den dejlige børnevenlige sandstrand. Bag stranden finder I et stort grønt område, som er perfekt til at lege på, holde picnic eller solbade, hvis man ikke er så meget til sand mellem tæerne. Bestig diget og nyd den flotte udsigt over stranden – her er der også mulighed for at tage cyklen eller gå en tur. 

Samtidigt ligger Østersøbadet tæt på de gode indkøbsmuligheder i Rødby. Rødby er en hyggelig købstad med mange gamle pakhuse og købmandsgårde og så stammer Rødby Kirke helt tilbage fra middelalderen. I 2017 åbnede der et minimuseum med byens historie fra havneby til nutidens købstad.  

Aktiviteter og seværdigheder nær Østersøbadet

Forkæl familiens børn med en tur i badelandet Lalandia, hvor der også forefindes bowlingcenter, Little Vegas, børneshows, minigolf og skøjtehal. Lolland har masser af spændende attraktioner - f.eks. Knuthenborg Safaripark, Paradishaven og Middelaldercentret.

Det kan ligeledes anbefales at tage en guidet tur med Postbåden fra Nakskov, der hvis vejret tillader det, sejler ad det gamle løb til Slotø, Vejlø, Enehøje, Langø og til Albuen og samme rute tilbage.

Skal der fart over feltet, så har Lolland ydermere mange gode surf-spots. Der er mulighed for både at wind- og kite-surfing og der er gode områder for såvel øvede og begyndere. I har også mulighed for at tage den lidt mere med ro og opleve den flotte lollandske natur fra kajak.  

Sommerhusudlejning på Lolland, Falster og Møn

Sydhavsøerne emmer af feriestemning med kilometervis af lange sandstrande og de mange hyggelige købstæder. Vi tilbyder sommerhusudlejning på Lolland, Falster og Møn i dejlige sommerhusområder såsom Marielyst, Hummingen, Råbylille Strand og Kramnitze. I kan læse mere om de andre områder her.

 

Luksussommerhus i Østersøbadet:

Pris inkl. obligatorisk rengøring

Værelsesfordeling

  • 3 værelser med 1 dobbeltseng
  • 2 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Østersøbadet, Lolland/Falster/Møn

Luksushus nr. 159
12
Personer
5
Soveværelser
Afstand til strand
450 m
Lejepris fra /uge
5.207,00DKK