Luksussommerhuse ved Vesterhavet

Sommerhusudlejning ved Vesterhavet

Vesterhavet er for mange lig med frisk luft i ansigtet, hvide sandstrande, store isvafler og glade ferieminder. Derfor vender mange af os tilbage igen og igen. Om sommeren og resten af året.

Her er der rig mulighed for afslapning med familien. Du kan blive fyldt op af den friske havluft. Mærke den bløde sandstrand under fødderne. Og hvad med en badetur at blive frisket op af? Hele året rundt for de friske.

Tag hele familien med i luksussommerhus tæt på Vesterhavet

Med et luksussommerhus tæt på Vesterhavet har du plads til hele familien. Vores luksussommerhuse har både plads nok og indeholder et væld af muligheder, der kan holde hele familien aktiveret i en hel uge. Her er der noget at tage sig til for alle aldre. Lad børnene boltre sig i den indendørs pool, mens de voksne slapper af i saunaen eller mødes til et slag billard i stuen.

De fleste af vores luksussommerhuse har plads til flere end 20 personer. De er derfor oplagte at holde ferie i for den store familie, der vil tilbringe noget tid sammen i smukke og afslappende omgivelser.

Mangler du et sommerhus, der kan rumme hele familien? Se vores udvalg af huse ved Vesterhavet.

Sommerhuse med pool – badegaranti året rundt

Når vi siger, at der er noget for alle at lave i vores luksussommerhuse, er det ikke løgn. De fleste af vores luksussommerhuse er eksempelvis udstyret med en pool (poolhuse), hvilket er til stor fornøjelse for både børn og voksne.  

Ud over pool har de fleste af vores luksussommerhuse ved Vesterhavet følgende faciliteter:

 • Spabad
 • Sauna
 • Bordtennis
 • Billard
 • Bordfodbold
 • Dart
 • Spillekonsol
 • Internet
 • XL-køkken

Se vores udvalg af poolhuse og luksussommerhuse ved Vesterhavet

Besøg de spændende kystbyer langs Vesterhavet

Hvis I alligevel mangler et afbræk fra afslapning på stranden, at plaske rundt i poolen, at spille bordfodbold eller bordtennis, findes der langs vesterhavskysten et stort udvalg af interessante kystbyer, der fortjener opmærksomhed:

 • Besøg fx Blåvand, der er en livlig og hyggelig ferieby. Her kan du besøge et lysstøberi, glaspusteri, keramikværksted, mini-zoo og flere spændende museer. Desuden kan du gå på opdagelse i de mange efterladte bunkere fra 2. verdenskrig.
 • I kan også tage et smut forbi Søndervig, der kaldes ”porten til Vesterhavet”. Her er der direkte adgang til en lækker badestrand. Søndervig er en rigtig badeby, der også byder på tøjbutikker, souvenirshops og gallerier, når du trænger til en pause fra strandlivet. 
 • Er du til mere aktiv ferie end hygge, shopping og strandliv, kan du besøge Hvide Sande, hvor der er gode muligheder for at fiske fra molen eller fra båd. Hvide Sande er også et meget populært sted at windsurfe og andre aktiviteter som wakeboard og vandski.    

Vestjylland byder på spændende sommerhusområder

Luksushuse udlejer poolhuse i mange af de populære sommerhusområder i Vestjylland. Læs mere om de forskellige områder langs vestkysten her.