Luksussommerhuse ved Vesterhavet

Sommerhusudlejning ved Vesterhavet

Vesterhavet er for mange lig med frisk luft i ansigtet, hvide sandstrande, store isvafler og glade ferieminder. Derfor vender mange af os tilbage igen og igen, og holder ferie ved Vesterhavet. Om sommeren og resten af året.

Her er der rig mulighed for afslapning med familien. Du kan blive fyldt op af den friske havluft. Mærke den bløde sandstrand under fødderne. Og hvad med en badetur at blive frisket op af? Hele året rundt for de friske.

Tag hele familien med i luksussommerhus tæt på Vesterhavet

Med et luksussommerhus tæt på Vesterhavet har du plads til hele familien. Vores luksussommerhuse har både plads nok og indeholder et væld af muligheder, der kan holde hele familien aktiveret i en hel uge. Her er der noget at tage sig til for alle aldre. Lad børnene boltre sig i den indendørs pool, mens de voksne slapper af i saunaen eller mødes til et slag billard i stuen.

De fleste af vores luksussommerhuse har plads til flere end 20 personer. De er derfor oplagte at holde ferie i for den store familie, der vil tilbringe noget tid sammen i smukke og afslappende omgivelser.

Mangler du et sommerhus, der kan rumme hele familien? Se vores udvalg af huse ved Vesterhavet.

Sommerhuse med pool – badegaranti året rundt

Når vi siger, at der er noget for alle at lave i vores luksussommerhuse, er det ikke løgn. De fleste af vores luksussommerhuse er eksempelvis udstyret med en pool (poolhuse), hvilket er til stor fornøjelse for både børn og voksne.  

Ud over pool har de fleste af vores luksussommerhuse ved Vesterhavet følgende faciliteter:

 • Spabad
 • Sauna
 • Bordtennis
 • Billard
 • Bordfodbold
 • Dart
 • Spillekonsol
 • Internet
 • XL-køkken

Se vores udvalg af poolhuse og luksussommerhuse ved Vesterhavet

Besøg de spændende kystbyer langs Vesterhavet

Hvis I alligevel mangler et afbræk fra afslapning på stranden, at plaske rundt i poolen, at spille bordfodbold eller bordtennis, findes der langs vesterhavskysten et stort udvalg af interessante kystbyer, der fortjener opmærksomhed:

 • Besøg fx Blåvand, der er en livlig og hyggelig ferieby. Her kan du besøge et lysstøberi, glaspusteri, keramikværksted, mini-zoo og flere spændende museer. Desuden kan du gå på opdagelse i de mange efterladte bunkere fra 2. verdenskrig.
 • I kan også tage et smut forbi Søndervig, der kaldes ”porten til Vesterhavet”. Her er der direkte adgang til en lækker badestrand. Søndervig er en rigtig badeby, der også byder på tøjbutikker, souvenirshops og gallerier, når du trænger til en pause fra strandlivet. 
 • Er du til mere aktiv ferie end hygge, shopping og strandliv, kan du besøge Hvide Sande, hvor der er gode muligheder for at fiske fra molen eller fra båd. Hvide Sande er også et meget populært sted at windsurfe og andre aktiviteter som wakeboard og vandski.    

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i vores månedlige lodtrækning om 4 biografbilletter.
Vi sender løbende nyheder, tips og inspiration til din ferie, og du kan til enhver tid framelde dig igen.
Din emailadresse bliver hos os.
MANGE TAK FOR DIN TILMELDING TIL NYHEDSBREVET
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder omkring vores luksushuse. Før vi kan gøre det, er du dog nødt til at bekræfte din tilmeldingen via linket i den mail, vi har sendt dig.

Vesterhavskysten byder på spændende sommerhusområder

Luksushuse udlejer poolhuse og feriehuse i mange af de populære sommerhusområder i Vestjylland. Klik ind på det enkelte sommerhusområde, for at læse mere og se hvilke sommerhuse vi tilbyder i området:

Attraktioner og seværdigheder i Vestjylland

Vestjylland byder på en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Det er alt fra forlystelsesparker, museer og moderne underholdning til dramatiske naturlandskaber og nogle af Danmarks bedste badestrande. Vil du have inspiration til oplevelser i området? Så tag et kig på vores guide til gode attraktioner i Vestjylland eller se på vores oversigt over fyrtårne.