Luksussommerhuse i Nordjylland

Udlejning af sommerhuse med pool i Nordjylland

Nordjylland har som feriedestination rigtig meget at byde på, uanset om I er til afslapning, strand og vand, eller om I ønsker en aktiv ferie. Der er masser af attraktioner og seværdigheder i Nordjylland. Så skulle I have lyst til at forlade jeres personlige "badeland" for en dag eller to i løbet af ferien, er der masser af muligheder til glæde for både store og små.

Skønne seværdigheder og attraktioner i Nordjylland

Den nordjyske natur er en seværdighed i sig selv. Her er flere naturskatte, der bestemt er et besøg værd. Besøg for eksempel Grenen i Skagen, og oplev når to have mødes. Eller tag på picnic i Rold Skov, og nyd stilheden under bøgebladene.

Der er også masser af aktiviteter i Nordjylland. I kan for eksempel tage børnene med i Fårup Sommerland eller Jesperhus Blomsterpark. Eller besøge de mange museer, og nyde malerierne af kendte malere som Michael Ancher og P.S. Krøyer. En mulighed er også at besøge de mange herregårde og høre de uhyggelige spøgelseshistorier.

Find det luksussommerhus, der matcher dine ønsker

I Nordjylland tilbyder vi sommerhusudlejning af luksussommerhuse og poolhuse i Nr. Lyngby ved Løkken, Blokhus, Grønhøj samt i Ålbæk ved Skagen. Se mere ved at klikke på et område herunder.

Blokhus

Blokhus

Den lille badeby Blokhus ligger ud til Jammerbugten. Lej dit sommerhus ved Blokhus hos os, og glæd dig til luksus og pool.
Nr. Lyngby ved Løkken

Nr. Lyngby ved Løkken

Nr. Lyngby – et gammelt fiskerleje - er et naturskønt område med klitter, skov, hede og lange flotte hvide sandstrande ved Vesterhavet. Området ligger imellem de to feriebyer Løkken..
Ålbæk

Ålbæk

Lysets Land, som spidsen af Jylland med rette kaldes, er med den smukke natur og de lange og børnevenlige badestrande et skattet rejsemål året rundt...
Grønhøj nær Blokhus

Grønhøj nær Blokhus

Grønhøj ligger naturskønt nær både skov og strand. Den brede sandstrand med hyggelige gryder har desuden det Blå Flag. Stranden indbyder på alle årstider til fantastiske...
Attraktioner i Nordjylland

Attraktioner i Nordjylland

På udkig efter nordjyske ferieminder, der ikke løber ud i sandet? Så gå på opdagelse i Nordjyllands største attraktioner, der blandt andet er præget af regionens barske natur.

Vidste du

  • Der er vaskemaskine og tørretumbler i alle luksushusene.

  • Nøglen udleveres personligt ved huset af servicekonsulenten.

  • Der er altid mindst én høj stol og én barneseng i alle luksushusene.

  • Poolen er mellem 26 og 29 grader. Med andre ord er den klar til at springe i, når I ankommer.

Se vores brochure her

Medarbejderne hos Luksushuse.dk

Spørgsmål? Vi hjælper gerne

87 25 71 65 eller info@luksushuse.dk