Luksussommerhuse i Nordjylland

Udlejning af sommerhuse med pool i Nordjylland

Nordjylland har som feriedestination rigtig meget at byde på, uanset om I er til afslapning, strand og vand, eller om I ønsker en aktiv ferie. Der er masser af attraktioner og seværdigheder i Nordjylland. Så skulle I have lyst til at forlade jeres personlige "badeland" for en dag eller to i løbet af ferien, er der masser af muligheder til glæde for både store og små.

Skønne seværdigheder og attraktioner i Nordjylland

Den nordjyske natur er en seværdighed i sig selv. Her er flere naturskatte, der bestemt er et besøg værd.

Besøg for eksempel Grenen i Skagen, og oplev når to have mødes. Tag også forbi Rubjerg Knude, og se de vilde indvirkningerne af naturens gøren. Eller tag på picnic i Rold Skov, og nyd stilheden under bøgebladene.

I Nordjylland finder I nogle af Danmarks bedste strande. Heriblandt Blokhus Strand, som både er børnevenlig, men hvor der også er gode muligheder for vindsurfing. Palmestranden i Frederikshavn emmer af eksotisk feriestemning, med palmer der tårner op og det kridhvide sand. Det er absolut et besøg værd.  

Sommerhusudlejning i Nordjylland

I Nordjylland tilbyder vi sommerhusudlejning af luksussommerhuse og poolhuse i Nr. Lyngby ved Løkken, Blokhus, Grønhøj samt i Ålbæk ved Skagen. Se mere ved at klikke på et område herunder.

Blokhus

Blokhus

Den lille badeby Blokhus ligger ud til Jammerbugten. Lej dit sommerhus ved Blokhus hos os, og glæd dig til luksus og pool.
Nr. Lyngby ved Løkken

Nr. Lyngby ved Løkken

Nr. Lyngby – et gammelt fiskerleje - er et naturskønt område med klitter, skov, hede og lange flotte hvide sandstrande ved Vesterhavet. Området ligger imellem de to feriebyer Løkken og Lønstrup.
Ålbæk

Ålbæk

Lysets Land, som spidsen af Jylland med rette kaldes, er med den smukke natur og de lange og børnevenlige badestrande et skattet rejsemål året rundt.
Grønhøj nær Blokhus

Grønhøj nær Blokhus

Grønhøj ligger naturskønt nær både skov og strand. Den brede sandstrand med hyggelige gryder har desuden det Blå Flag. Stranden indbyder på alle årstider til fantastiske sommerhusoplevelser med vand, sand og smukke solnedgange
Vorupør

Vorupør

Vorupør er en lille perle i Thy, der med sin smukke placering ved det populære Vesterhav både er en unik badeby og fiskerby.
Attraktioner i Nordjylland

Attraktioner i Nordjylland

På udkig efter nordjyske ferieminder, der ikke løber ud i sandet? Så gå på opdagelse i Nordjyllands største attraktioner, der blandt andet er præget af regionens barske natur.