Luksussommerhuse i Blokhus

Lej feriehus ved Jammerbugten

Den lille badeby Blokhus ligger ud til Jammerbugten. Blokhus er en del af Jammerbugt Kommune i Region Nordjylland. Afstanden mellem Blokhus og Løkken i Nordøstjylland er kun 15 kilometer i luftlinje. Blokhus Strand regnes for en af Danmarks smukkeste og bredeste strande.

Her vajer det blå flag naturligvis sommeren igennem, og Blokhus Strand er da også exceptionelt ren og uspoleret. Du kan køre direkte ned til stranden med bilen. De mange lune gryder i klitterne på Blokhus Strand giver god læ for vinden. Stranden er flankeret af talrige hvide badehuse, og om sommeren er kompetente livreddere på plads til at garantere badesikkerheden. Surferne elsker Vesterhavets barske vindforhold og vilde bølger, og holder derfor gerne ferie i Blokhus. Når det har stormet i Blokhus, har du som turist gode muligheder for at finde rav.

Blokhus var tidligere en fiskerlandsby, men er i dag primært kendt som ferieby. Blokhus har dog andet og mere end bare stranden at byde på. Udover hyggelige caféer og restauranter med udendørsservering er der også gode shoppingmuligheder i Blokhus. På byens torv finder du mange restauranter, butikker og kiosker.

Naturen rundt omkring Blokhus lokker også med store oplevelser. Bagved stranden ligger et fantastisk naturlandskab bestående af skove, heder og klitter. Disse naturskønne omgivelser egner sig perfekt til at blive udforsket til fods, på cykel eller til hest. I Blokhus Klitplantage kan du opleve et rigt dyreliv. Fra udsigtspunktet Guldagerhøj kan du se udover hele Jammerbugten.

Er du kulturinteresseret? I Blokhus finder du flere museer og gallerier samt arbejdende værksteder, der alle indbyder til besøg. Her kan du iagttage kunsthåndværkerne i aktion. Den farvestrålende „Anne Justs Have“ er ligeledes et spændende udflugtsmål. Har du lyst til at dryppe dine egne lys? Så læg vejen forbi Blokhus Lys i Hune (2 kilometer fra Blokhus Centrum). Skal der mere action til, vil hele familien elske et besøg i Fårup Sommerland, der lokker med over 50 spændende forlystelser. Turen til Danmarks største vandland er også overskuelig. Se mere i vores guide til attraktioner og aktiviteter i Nordjylland.

Udflugtsmål i nærheden af Blokhus

Der venter masser af spændende oplevelser i lokalområdet omkring Blokhus. Knap 22 kilometer fra Blokhus i Løkken ligger det gamle Børglum Kloster, der blev bygget i det 12. århundrede. I disse usædvanlige rammer kan du opleve forskellige udstillinger samt nyde en gåtur i klostrets unikke urtehave.

Rubjerg Knude Fyr er et andet spændende udflugtsmål i området. Det gamle fyr ligger højt hævet over havet midt i et ørkenlandskab af meterhøje klitter, og fra toppen har du en fantastisk udsigt over det særprægede landskab. Måske får du endda øje på nogle af områdets mange rovfugle. Interesserer du dig mere for livet på havets dyb, kan du glæde dig til et besøg på Nordsøen Oceanarium, hvor du kan hilse på hajer og mange andre slags fisk.

Sommerhusudlejning i Nordjylland

Hos Luksushuse.dk har vi specialiseret os i sommerhusudlejning over hele landet, så I altid har mange muligheder for at finde netop det hus, der passer perfekt til jer og jeres behov. Udover vores hus i Blokhus, tilbyder vi også sommerhusudlejning i Nr. Lyngby ved Løkken, Grønhøj og Ålbæk ved Skagen

Værelsesfordeling

  • 3 værelser med 1 dobbeltseng
  • 2 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
DVD
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Blokhus, Nordjylland

Luksushus nr. 411
14
Personer
5
Soveværelser
Afstand til strand
250 m
Lejepris fra /uge
7.988DKK