Luksussommerhus i Grønhøj

Lækkert sommerhus med pool i naturskønt område

Grønhøj ligger naturskønt nær både skov og strand. Den brede sandstrand med hyggelige gryder har desuden det Blå Flag. Stranden indbyder på alle årstider til fantastiske sommerhusoplevelser med vand, sand og smukke solnedgange. Som noget særligt kan der køres på stranden ved Grønhøj.

Når du besøger luksussommerhuset anbefaler vi dig at pakke en madpakke og nyde den fantastiske natur langs stranden. En af fordelene ved at bo i luksussommerhus i området er, at der er masser af aktivitetsmuligheder for hele familien – f.eks. Family Farm Fun Park i Vittrup, som byder på dyr, forlystelser og picnicmuligheder.

Der er også mulighed for dykning, paragliding, klatring, surfing, gokart m.m. i området. Fårup Sommerland ligger blot 10 km fra Grønhøj og indbyder med forlystelser og stort badeland til masser af sjove oplevelser for hele familien.  Er det shopping, som står på ønskesedlen, så ligger Blokhus' og Løkkens hyggelige butikker tæt på, og ellers lokker Aalborg kun 40 km væk med masser af shoppingmuligheder i både centrum og City Syd.

Søg ledig periode i Grønhøj

Luksussommerhus i Grønhøj:

Værelsesfordeling

  • 2 værelser med 1 dobbeltseng
  • 2 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine Tørretumbler
Brændeovn
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
DVD
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Grønhøj

Nordjylland
Luksushus nr. 326
Antal personer
10
Antal soveværelser
4
Husstørrelse
150 m2
Grundareal
1586 m2
Afstand til indkøb
250 m
Afstand til strand
450 m
Lejepris fra /uge
3.318DKK