Sommerhusudlejning i grønhøj

Trænger I til afslapning og overvejer sommerhusudlejning? Så har I mulighed for at leje et lækkert spahus til 10 personer i Grønhøj. Herunder kan I læse mere om, hvad området Grønhøj og omegn tilbyder. 

Lækkert sommerhus med spa i naturskønt område

Grønhøj ligger naturskønt nær både skov og strand. Den brede sandstrand med hyggelige gryder har desuden det Blå Flag. Stranden indbyder på alle årstider til fantastiske sommerhusoplevelser med vand, sand og smukke solnedgange. Som noget særligt kan der køres på stranden ved Grønhøj.

Når du besøger luksussommerhuset anbefaler vi dig at pakke en madpakke og nyde den fantastiske natur langs stranden, eller den varierede natur, der støder op til strandens klitter.

Seværdigheder og attraktioner nær Grønhøj

En af fordelene ved at bo i luksussommerhus i området er, at der er masser af aktivitetsmuligheder for hele familien – f.eks. Family Farm Fun Park i Vittrup, som byder på dyr, forlystelser og picnicmuligheder.

Skal der lidt mere fart over feltet, så er der også mulighed for dykning, paragliding, klatring, surfing, gokart m.m. i området. Der er ligeledes rig mulighed for at opleve den smukke natur fra hesteryg.

Der er også mulighed for dykning, paragliding, klatring, surfing, gokart m.m. i området.

Fårup Sommerland ligger blot 10 km fra Grønhøj og indbyder med forlystelser og stort badeland til masser af sjove oplevelser for hele familien. 

Er det shopping, som står på ønskesedlen, så ligger Blokhus' og Løkkens hyggelige butikker tæt på, og ellers lokker Aalborg kun 40 km væk med masser af shoppingmuligheder i både centrum og City Syd.

I Nordjylland tilbyder vi også sommerhusudlejning i andre områder, f.eks. i Blokhus, Nr. Lyngby ved Løkken og Ålbæk nær Skagen. Læs mere om de andre områder her.

Luksussommerhus i Grønhøj:

Pris inkl. obligatorisk rengøring

Værelsesfordeling

  • 4 værelser med 1 dobbeltseng
  • 1 værelse med 2 enkeltsenge

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Grønhøj, Nordjylland

Luksushus nr. 514
10
Personer
5
Soveværelser
Afstand til strand
100 m
Lejepris fra /uge
7.204,00DKK