Udlejning af luksussommerhuse ved Thorup Strand

Kiggede du også med, dengang TV2 sendte det latterfremkaldende program Gutterne På Kutterne? Programmet følger fem kammerater, der arbejder som fiskere på den eneste aktive erhvervs-kystlandingsplads, vi har tilbage i Danmark. Den ligger i Thorup Strand, et skønt område I kan besøge på jeres næste ferie.

Ved Thorup Strand finder du en by, hvor hverdagens gøremål står i fiskeriets tegn. På stranden ligger de gamle, blå fiskekuttere og venter på at blive sat i vandet og på horisonten kan du spotte fiskere på tur. I byen kan du besøge Thorup Strands Fiskebod, der har åbent hele døgnet rundt og som sælger forskellige slags friskfanget fisk, som I kan nyde til aftensmaden.

På stranden er der gode muligheder for at finde rav om vinteren, mens I om sommeren kan hygge jer med at finde sjove sten i forskellige farver og former. Heriblandt findes mange hvide kalksten, der er perfekte til at slå smut med. Når I er færdige med jeres tur på stranden, kan I gå gennem klitterne hjem. Her kommer I forbi Haw’kiosken, hvor I kan købe jer en stor is eller en bid frokost i sommerhalvåret.

Attraktioner og seværdigheder ved Thorup Strand

Naturen omkring Thorup Strand er skøn og destination for mange turister hvert år. I kystlandet ved Thorup Strand finder du et af landets bedste levesteder for ulven, ligesom flere steder i området omkring Thorup Strand er hjemstavn for særlige dyrearter. I plantagerne mellem Thorup Strand og Slettestrand kommer natravnen på besøg hvert forår hele vejen fra Afrika. Besøger du plantagerne i løbet af dagen, kan ravnen være svær at spotte, da den sover i dagstimerne kamufleret af sine gråbrune fjer. Om natten kan du modsat høre dens karakteristiske klukken, når den begiver sig ud på eventyr.

Et andet naturområde, der uden tvivl er et besøg værd, er Bulbjerg. Fjeldet ligger vest for Thorup Strand og er ynglested for mågearten Riden. Mågerne har hjemme på den 47 meter høje limstensklippe og tåler modsat andre fuglearter den stærke vind, der karakteriserer vestkysten.

Er alt det med fugle og natur ikke lige din kop te, så er der også mange andre spændende attraktioner og seværdigheder i området omkring Thorup Strand. Thorup Strand ligger nemlig i skellet mellem Nord- og Vestjylland og attraktioner fra begge regioner kan derfor nås inden for rimelig køretid. Besøg eksempelvis Bunkermuseet i Hanstholm eller Fårup Sommerland. Aalborg ligger præcis en times køretur mod øst, så savner I byens puls, kan I tage en dagstur til ’Nordens Paris’.

Pris inkl. obligatorisk rengøring

Værelsesfordeling

  • 2 værelser med 1 dobbeltseng
  • 5 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Thorup Strand, Nordjylland

Luksushus nr. 494
18
Personer
7
Soveværelser
Afstand til strand
500 m
Lejepris fra /uge
12.600,00DKK