Autentisk fiskerby ved Vesterhavet

Udlejning af luksussommerhuse med pool i Vorupør i Thy

Vorupør er en lille perle i Thy, der med sin smukke placering ved det populære Vesterhav både er en unik badeby og fiskerby.

Området har Danmarks første havnebad, der sikrer jer en badetur uden risiko for hestehuller, understrøm og vilde bølger. Langs strandpromenaden er der anlagt en stor strandterrasse, hvorfra man kan nyde udsigten og lækre, lokale specialiteter. Selve stranden er en skøn, bred sandstrand med flotte klitter.

Området er godt egnet til lystfiskeri langs kysten og ved molen. Her er god chance for at fange en lækker makrel eller for at få en havaborre eller fladfisk på krogen. Især morgen og aften er mulighederne for fangst store. Om vinteren er torsken også fremtræden i området.

Thy Nationalpark er byder på storslåede naturoplevelser og indbyder til både vandreture, cykling, vandsport eller en ridetur. Vorupørs kyst hører under Cold Hawaii, som betegner et særdeles gode vindforhold og bølger, som er et paradis for vandsportsudøvere. Området er et af Nordeuropas bedste surfersteder. Også for tilskuere er det fascinerende at stå ved kysten og betragte vovehalsene på de vilde bølger.

I Vorupør og omegn er der desuden gode attraktioner for hele familien bl.a. Nordsø Akvariet, hvor I kan studere både almindelige og sjældne fiskearter- eller Vorupør Museum, hvor der fortælles om fiskerlivet hos lokalbefolkningen. Fårup Sommerland ligger i køreafstand fra husene og er også et hit for både store og små legebørn. Både i Vorupør og nabobyerne omkring ligger gode spisesteder, hvor især lokalfangede fisk er specialitet. Også Thy Ismejeri er særdeles populært om sommeren.

Luksussommerhuse i Vorupør

Værelsesfordeling

  • 3 værelser med 1 dobbeltseng
  • 5 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Vorupør, Nordjylland

Luksushus nr. 476
20
Personer
8
Soveværelser
Afstand til strand
1200 m
Lejepris fra /uge
10.986,00DKK