Luksussommerhuse i Nordsjælland

Lej et stort sommerhus på den danske riviera i Nordsjælland

Nordsjælland kaldes også den danske riviera. Her finder du masser af dejlige sandstrande, grønne skove, hyggelige gamle fiskerlejer, cafeer, restauranter og interessante seværdigheder. Så hvad enten du og familien bare vil dase og nyde livet, eller have en aktiv ferie, kan I opnå det i et af vores luksushuse på Sjælland.

Skøn natur og spændende attraktioner på Sjælland

På Sjælland er naturen varieret. Kører du op langs nordkysten, finder du de mest fantastiske sandstrande med gode bademuligheder. Og Kører du en tur syd på, kan du opleve Møns Klint med de lodrette skrænter og smukke fossiler. Herudover er der masser af grønne skove, hvor du og familien kan medbringe picnickurven og nyde stilheden.  

Du får heller ikke langt til hovedstaden, København, og alle dens forlystelser. Oplev for eksempel den lille havfrue på kanalrundfart. Prøv suset i den gamle trærutsjebane på bakken. Eller se hammerhajen i Danmarks Akvarium. Mulighederne er mange.

Skønne luksussommerhuse i Nordsjælland

Vi tilbyder dejlige luksussommerhuse flere steder i Nordsjælland, nemlig Tisvildeleje, Vejby Strand, Gilleleje, Hornbæk og Asserbo.

I Tisvildeleje finder du en af Nordsjællands mest børnevenlige strande. Og det er også i Tisvildeleje, at du kan opleve Danmarks (måske) mest berømte helligkilde, Helene Kilde.

Kun et stenkast mod nord fra Tisvildeleje ligger Vejby Strand, som er et rart sommerhusområde. Lejer du et luksussommerhus i Vejby strand, får du direkte adgang til den børnevenlige strand. Og du kan glæde dig over den formidable udsigt ud over havet fra de høje skrænter.

Gilleleje er en gammel fiskerby i Nordsjælland. Vores luksussommerhuse ligger tæt på byens hyggelige handelsstræder med velbevarede stråtækte huse. Den dejlige strand. Og byens fiskerihavn, hvor de mange restauranter byder på friskfangede fisk.

Lejer du et sommerhus i Hornbæk, kan du gå til stranden, i skoven eller en tur på havnen. Der er masser af liv og aktiviteter i byen. Og du har kort til utallige seværdigheder som for eksempel Kronborg og Fredensborg Slot.

Asserbo byder på hvide sandstrande og gode udflugtsmuligheder. Kan du lide at svinge golfkøllen, er golfbanerne i Asserbo helt sikkert et besøg værd.

Klik og se mere om områderne og sommerhusene i Nordsjælland herunder.

Tisvildeleje

Tisvildeleje

Tisvildeleje ligger i Nordsjælland ved Kattegats kyst i et naturskønt område få kilometer fra Arresø. Her finder I en af Nordsjællands bedste og mest børnevenlige sandstrande...
Vejby Strand

Vejby Strand

Vejby Strand er et populært sommerhusområde på Nordsjælland med skøn natur og flotte kyster..
Gilleleje

Gilleleje

Kombinationen af det charmerende turist-, handels- og fiskermiljø, gør Gilleleje til en perle af gode ferieoplevelser. Her er inspiration for store og for små, hvad enten man er...
Hornbæk

Hornbæk

Området omkring Hornbæk byder på utallige spændende seværdigheder som f.eks. slottene Kronborg, Fredensborg og Frederiksborg der alle er et besøg værd. Også...
Asserbo/Liseleje

Asserbo/Liseleje

Området omkring Liseleje/Asserbo byder på lange hvide sandstrande med Blåt Flag og livreddere i sommerferien, store skove og mange spændende...
Odsherred

Odsherred

Odsherred er en rigtig familiedestination. Her er lækre børnevenlige strande, hyggelige havne, masser af cykel- og vandreruter og spændende attraktioner.
Sjælland – oplevelser nok til et helt land

Sjælland – oplevelser nok til et helt land

Sjælland byder på spændende oplevelser af enhver art: Er du kunst- og kulturentusiast, er Frederiksborg Slot og Lousiana oplagte programpunkter. Er du mere til fart og spænding, er Sommerland Sjælland eller Tivoli sikre hits.

Vidste du

  • Der er vaskemaskine og tørretumbler i alle luksushusene.

  • Nøglen udleveres personligt ved huset af servicekonsulenten.

  • Der er altid mindst én høj stol og én barneseng i alle luksushusene.

  • Poolen er mellem 26 og 29 grader. Med andre ord er den klar til at springe i, når I ankommer.

Se vores brochure her

Medarbejderne hos Luksushuse.dk

Spørgsmål? Vi hjælper gerne

87 25 71 65 eller info@luksushuse.dk