Tag på sommerhustur i Jægerspris

Jægerspris er en mindre landsby placeret i Frederikssund kommune i det Nordsjællandske – et ferieområde præget af natur og smukke omgivelser. Tager man på sommerhustur i området ved Jægerspris får man glæde af vidunderlig dansk natur med store skove, bølgende bakker og vand i nærheden på næsten alle sider. Roskilde Fjord og Isefjord omkranser byen og afmærkede gåruter er her at finde, hvis dette lyder tillokkende. Den fine natur kan tillige opleves på cykel rundt i de bakkede landskaber på ”Fjordstien”- en 275 km cykel- og vandrerute. Dagene i det blå kan afsluttes med et dyp i den børnevenlige Isefjord. Med naturoplevelserne i orden, er området ved Jægerspris altså en oplagt destination til den næste sommerhustur.

Attraktioner og seværdigheder nær Jægerspris

Udover smuk natur, finder I mange historiske attraktioner inden for byskiltet i Jægerspris. Her kan I udforske alt fra stenalderens mange gravhøje til det flotte Jægerspris slot med tilhørende slotspark, hvor kong Frederik d. 7.’s gamle slot kan udforskes. Man kan fra byens centrum nå Danmarks attraktive hovedstad; København på en lille time. Her kan dagene hurtigt gå med et besøg i Tivoli, i Planetariet eller i det velkendte ”shopping-mekka” på strøget.
Vil man ikke tage den lille time i bil for at ramme shopping- eller spisemuligheder, kan man nøjes med små 10 minutter til Frederikssund. Her vil I møde en lille købstad med butikker, større indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Udflugtsmulighederne er altså talrige, hvis man kan undvære den smukke natur i Jægerspris en dag eller to.

Pris inkl. obligatorisk rengøring

Værelsesfordeling

  • 2 værelser med 1 dobbeltseng
  • 4 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Jægerspris, Nordsjælland

Luksushus nr. 527
16
Personer
6
Soveværelser
Afstand til strand
800 m
Lejepris fra /uge
12.071,00DKK