LUKSUSSOMMERHUS I ODSHERRED

Lej lækkert poolsommerhus i det nordvestlige Sjælland

Odsherred er en rigtig familiedestination. Her er lækre børnevenlige strande, hyggelige havne, masser af cykel- og vandreruter og spændende attraktioner.

Her er en helt særlig natur og området er godkendt som geopark af det verdensomspændende Global Geoparks Network under UNESCO. Her er et helt unikt istidslandskab som har haft en afgørende betydning for fødevareproduktion, kunst og kulturhistorien i området. Tag for eksempel på udflugt i Geoparken og se hvor nationalklenodiet Solvognen blev fundet eller besøg Odsherred Kunstmuseum og oplev udstillingen med malerier af Odsherredsmalerne. 

Naturen i Odsherred bliver flittigt brugt til både vandre- og cykelture og overalt i området findes afmærkede ruter. Pga. den lange og varierede kystlinje er området også populært for lystfiskere, der fanges fladfisk, multer, havørred, hornfisk og hvis man er heldig også torsk.

Attraktioner nær Odsherred

Områdets største by, er købstaden Nykøbing Sjælland. Her er et væld af forskellige butikker i den hyggelige gågade. Her er cafeer og restauranter og ved byens lystbådemarina ligger Kunstnerbyen hvor en samling kunsthåndværkere har udstillinger og værksteder.

Få kilometer fra Nykøbing Sjælland ligger Sommerland Sjælland som frister med et utal af aktiviteter og fristelser og et kæmpe vandland. Her kan børn og barnlige sjæle underholdes i mange timer.

En anden spændende attraktion i området er Odsherred Zoo. Her kan de over 600 forskellige dyrearter opleves på tætteste hold i den store park.

Sommerhusudlejning i Nordsjælland

Udover at udleje et luksussommerhus i Odsherred, tilbyder vi også sommerhusudlejning i Tisvildeleje, Vejby Strand, Asserbo/Liseleje, Hornbæk og Gilleleje. I kan læse mere om de øvrige områder i Nordsjælland her.

 

Luksussommerhuse i Odsherred:

 

Værelsesfordeling

  • 2 værelser med 1 dobbeltseng
  • 5 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Odsherred, Nordsjælland

Luksushus nr. 389
18
Personer
7
Soveværelser
Afstand til strand
1500 m
Lejepris fra /uge
10.843,00DKK