UDLEJNING AF STORE LUKSUSSOMMERHUSE VED UDSHOLT STRAND

Sommerhusudlejning ved Udsholt Strand

På Nordsjællands kyst lige ud til Kattegats brusende bølger ligger området Udsholt Strand vest for Gilleleje. Udsholt Strand er stedet, I skal tage på ferie, hvis I holder af at dase på stranden, soppe lidt fra tid til anden og se solen gå ned på horisonten, men også gerne vil have mulighed for en udflugt eller to i løbet af jeres ophold.

Udsholt Strand ligger i et smukt naturlandskab, hvor hvid sandstrand møder smukke, grønne bakker med lyng. Udsholt Strands nabo mod syd er det fredede område Heatherhill, hvor grønne bakker skaber en fredfyldt kontrast til de omkringliggende sommerhusområder. I det fredede områder lever mange smukke sommerfuglearter, som I kan opleve henover sommeren.

Seværdigheder og attraktioner ved Udsholt Strand

Foruden at skabe rammerne for den perfekte, danske strandferie, er der ved Udsholt Strand gode muligheder for lystfiskeri langs kysten. Der er flere Put & Take søer på Nordsjælland, såsom Dronningmølle Fiskesø, hvor I kan fiske efter ørreder.

En anden hyggelig aktivitet i nærheden af Udsholt Strand er de mange loppegårde og loppemarkeder. Har man tålmodighed til det, så er der flere gode steder at gå på genbrugsjagt og finde sjove sommerminder til hjemmet.

Nordsjælland huser mange smukke slotte. Fra Udsholt Strand kan I tage turen til Frederiksborg Slot, der ligner et ægte prinsesseslot med sine mange, smukke tårne og omkringliggende slotshave. I kan også besøge Kronborg Slot i Helsingør, der er kendt fra den berømte tragedie Hamlet, eller Dronningens sommerresidens Fredensborg Slot, hvis urtehave, slotshave og orangeriet er åbent for besøgende.

København ligger en times kørsel fra Udsholt Strand, hvor I kan gå på opdagelse i hovedstadens mange gader, museer, teatre og forlystelser, der byder på spændende oplevelser for både øjne, øre og mund.

Har I mod på flere oplevelser? Læs mere om attraktioner på Nordsjælland her.

Værelsesfordeling

  • 3 værelser med 1 dobbeltseng
  • 2 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Udsholt Strand, Nordsjælland

Luksushus nr. 233
12
Personer
5
Soveværelser
Afstand til strand
600 m
Lejepris fra /uge
4.976,00DKK