Luksussommerhuse i Østjylland

STORE SOMMERHUSE I EBELTOFT, FJELLERUP, GRENÅ STRAND, SAKSILD OG HVIDBJERG

I Østjylland finder du smukke bakkede landskaber med vidtstrakte marker, dejlige børnevenlige strande, storby indenfor rækkevidde, seværdigheder og attraktioner. Med andre ord: Østjylland har alt, hvad du behøver til en dejlig ferie for hele familien.

SEVÆRDIGHEDER OG ATTRAKTIONER I ØSTJYLLAND

Holder du ferie i Østjylland, får du det bedste fra begge verdner. Både dejlig natur og spændende storbyer. Besøg for eksempel Nationalparken Mols Bjerge og gå en tur i det enestående istidslandskab, der inkluderer skov, hede, søer, kyst og hav. Der er rig mulighed for at udforske Mols Bjerge selv, men der er også mulighed for en guidet tur, hvor I får en masse information om områdets dyr og planter.

Skal I være kulturelle, så tag for eksempel på tur i Danmarks andenstørste by, Aarhus. Aarhus byder blandt andet på ét af Nordeuropas største kunstmuseer, nemlig ARoS Kunstmuseum. Eller besøg købstadsmuseet Den Gamle By, som tager jer med tilbage til de gamle dage. 

Ebeltoft er en af Østjyllands absolutte perler. Om sommeren emmer byen af feriestemning, men selv udenfor højsommeren er byen et besøg værd. Ebeltoft er blandt andet kendt for sine hyggelige smalle gader med brosten og bindingsværkshuse på stribe. Besøg Glasmuseet i Ebeltoft og oplev den imponerende glaskunst – udstillingerne skifter løbende, så I kan altid vende tilbage uden at skulle se det samme.

Skal der slappes af på stranden, så har Saksild efter sigende Østjyllands bedste badestrand. Østjyllands kyst er generelt bestående af lækre og børnevenlige strande.

Der er også spændende forlystelsesparker for hele familien. Tag for eksempel i Djurs Sommerland og mærk de vilde sus i maven fra rutsjebanen. Eller kør en tur i Tivoli Friheden og bliv svimmel i karrusellen. 

SOMMERHUSUDLEJNING I ØSTJYLLAND

I Østjylland tilbyder vi luksussommerhuse i Fjellerup, Ebeltoft, Grenå Strand, Hvidbjerg, Saksild, Juelsminde og på Samsø – se mere ved at vælge et område herunder. Du kan også læse mere om Djursland her.

Vi har siden 2003 været specialister i sommerhusudlejning, så hos os kan I altid være sikre på at finde netop det sommerhus, der passer til jeres behov.

Samsø

Samsø

Næsten alle danskere kender til øen midt i Kattegat. Samsø er et sikkert hit, hvis I trænger til pause fra den travle hverdag og ønsker tid til at komme helt ned i gear.
Juelsminde

Juelsminde

Mellem Vejle og Horsens Fjord ligger skønne Juelsminde, der både byder på udsigt over Kattegat og de perfekte omgivelser for en familietur.
Fjellerup

Fjellerup

Med sin centrale placering på Djursland er Fjellerup det perfekte udgangspunkt for en ferie fyldt med spændende oplevelser. Fjellerups børnevenlige strand er blandt de allerbedste strande på Djursland.  
Ahl Strand

Ahl Strand

Er du til kitesurfing, så skal du tage på ferie ved Ahl Strand, der ligger sydvest for Ebeltoft! Her finder I perfekte vind- og vandforhold til netop denne sportsgren og glade tilskuere, der kigger med fra den børnevenlige strand.
Egsmark Strand

Egsmark Strand

Egsmark Strand var engang et fiskersamfund og flere af de gamle fiskerhytter pryder stadig stranden i dag. Området er præget af grønne, kuperede områder og på stranden kan I nye eftermiddagen med hele familien i det lave og rolige vand.
Hvidbjerg

Hvidbjerg

Hvidbjerg Strand på den jyske østkyst er noget helt særligt. Her rejser en sandklit sig 27 meter over havet og formidler således naturens imponerende kræfter på uforglemmelig vis.
Grenå Strand

Grenå Strand

På spidsen af Jyllands næse og ikke langt fra Grenås hyggelige centrum ligger Grenå Strand – et lækkert sommerhusområde med gode børnevenlige strande.
Ebeltoft

Ebeltoft

Ebeltoft - Djurslands ældste købstad er kendt for sine idylliske smalle gader med rige muligheder for en shoppetur eller café/restaurantbesøg i de brostensbelagte gader.
Saksild

Saksild

Saksild er et alsidigt område, der har masser at byde på, uanset om man er til afslapning eller foretrækker en aktiv ferie. Saksild Strand siges at være Østjyllands bedste strand.
Attraktioner i Østjylland

Attraktioner i Østjylland

Oplev historiske herregårde, storslået natur i Nationalpark Mols Bjerge og masser af spændende dyr i Randers Regnskov. Er du vild med fart og spænding, kan du ikke undgå at få en fantastisk dag i Tivoli Friheden i Aarhus.