Luksussommerhuse i Østjylland

Store sommerhuse i Ebeltoft, Fjellerup og Saksild

I Østjylland finder du smukke bakkede landskaber med vidtstrakte marker, dejlige børnevenlige strande, seværdigheder og attraktioner. Med andre ord: Østjylland har alt, hvad du behøver til en dejlig ferie for hele familien.

Seværdigheder og attraktioner i Østjylland

Besøg for eksempel Mols Bjerge, Djurs Sommerland, Aarhus, den hyggelige by Ebeltoft, der om sommeren emmer af feriestemning eller Saksild, der efter sigende har Østjyllands bedste badestrand.

Holder du ferie i Østjylland, får du det bedste fra begge verdner. Både dejlig natur og spændende storbyer. Tag for eksempel på osetur i Danmarks anden største by, Aarhus. Eller nyd en spadseretur i Mols Bjerges enestående istidslandskab.

Der er også rig mulighed for kulturelle oplevelser. Besøg bl.a. ARoS kunstmuseum i Aarhus, Glasmuseet i Ebeltoft eller købstadsmuseet Den Gamle By. Der er også spændende forlystelsesparker for hele familien. Tag for eksempel i Djurs Sommerland og mærk de vilde sus i maven fra rutsjebanen. Eller kør en tur i Tivoli Friheden og bliv svimmel i karrusellen. 

Find et luksussommerhus til dig og familien i Østjylland

I Østjylland tilbyder vi sommerhusudlejning af luksussommerhuse i Fjellerup, Ebeltoft, og Saksild – se mere ved at vælge et område herunder.

Fjellerup

Fjellerup

Med sin centrale placering på Djursland er Fjellerup det perfekte udgangspunkt for en ferie fyldt med spændende oplevelser. Fjellerups børnevenlige strand er blandt de...  
Grenå Strand

Grenå Strand

På spidsen af Jyllands næse og ikke langt fra Grenås hyggelige centrum ligger Grenå Strand – et lækkert sommerhusområde med gode børnevenlige strande.
Hvidbjerg

Hvidbjerg

Hvidbjerg Strand på den jyske østkyst er noget helt særligt. Her rejser en sandklit sig 27 meter over havet og formidler således naturens imponerende kræfter på uforglemmelig vis.
Ebeltoft

Ebeltoft

Ebeltoft - Djurslands ældste købstad er kendt for sine idylliske smalle gader med rige muligheder for en shoppetur eller café/restaurantbesøg i de brostensbelagte gader...
Saksild

Saksild

Saksild er et alsidigt område, der har masser at byde på, uanset om man er til afslapning eller foretrækker en aktiv ferie. Saksild Strand siges at være Østjyllands bedste...
Attraktioner i Østjylland

Attraktioner i Østjylland

Oplev historiske herregårde, storslået natur i Nationalpark Mols Bjerge og masser af spændende dyr i Randers Regnskov. Er du vild med fart og spænding, kan du ikke undgå at få en fantastisk dag i Tivoli Friheden i Aarhus.

Vidste du

  • Der er vaskemaskine og tørretumbler i alle luksushusene.

  • Nøglen udleveres personligt ved huset af servicekonsulenten.

  • Der er altid mindst én høj stol og én barneseng i alle luksushusene.

  • Poolen er mellem 26 og 29 grader. Med andre ord er den klar til at springe i, når I ankommer.

Se vores brochure her

Medarbejderne hos Luksushuse.dk

Spørgsmål? Vi hjælper gerne

87 25 71 65 eller info@luksushuse.dk