Egsmark Strand

Lidt nord for Ebeltoft ligger Egsmark Strand i naturskønne og rolige omgivelser. Der er ikke langt til hverken Ebeltofts 700 år gamle bycentrum, den børnevenlige strand i Ebeltoft Vig eller til det fredede område Mols Bjerge. Der er mange vandre- og cykelstier omkring Egsmark Strand, der tager jer med rundt i den afvekslende natur, som byder på flere grønne og kuperede områder. Det Blå Flag vejrer over stranden, der med sit lave og rolige vand gør den perfekt til børnefamilier. 

Det er tydeligt at mærke, at Egsmark Strand engang var et fiskersamfund. Flere af de gamle fi-skerhytter er bevaret og kan stadig besøges i dag. Derudover er der flere gode områder til fiskeri, som både lyst- og fritidsfiskere med stor fornøjelse kan gå på opdagelse i.

Seværdigheder og attraktioner nær Egsmark Strand

Djursland er et af Danmarks mest velbesøgte ferieområder og her er der masser af sjove aktivite-ter at give sig til samt seværdigheder at besøge. Der er særligt mange familievenlige attraktioner, som alle familiens medlemmer vil finde glæde ved at besøge.

Djurs Sommerland, Ree Park og Skandinavisk Dyrepark er populære attraktioner, men har I været der eller vil I gerne prøve noget andet, så kunne I eksempelvis lægge vejen forbi Fregatten Jylland, verdens længste træskib der ligger og vugger i Ebeltofts havn. I kan også tage en tur til Hjortsvang Museum, hvor I kan opleve livet på landet og de ændringer, der er sket her, i løbet af de sidste 200 år. 

Savner I storbyens puls, kan I altid tage et smut til Århus og se de nye udstillinger på ARoS, gå en tur gennem gaderne i Den Gamle By eller tage en hæsblæsende tur i en af Tivoli Frihedens mange forlystelser.

Pris inkl. obligatorisk rengøring

Værelsesfordeling

  • 3 værelser med 1 dobbeltseng
  • 6 værelser med 2 enkeltsenge
  • 2 hemse med hver 3 enkeltsenge - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Egsmark Strand, Østjylland

Luksushus nr. 400
24
Personer
9
Soveværelser
Afstand til strand
250 m
Lejepris fra /uge
16.367,00DKK