Luksussommerhus på Samsø

Næsten alle danskere kender til øen midt i Kattegat, der huser Danmarks hyggeligste festival, nemlig Samsø. Samsø er et sikkert hit, hvis I trænger til pause fra den travle hverdag og ønsker tid til at komme helt ned i gear. Naturen på Samsø er noget for sig selv. Med næsten 100 kilometers kyst byder øen på både dejlige badestrande og stejle skrænter, mens resten af øen er fyldt med frugtbar landbrugsjord, kartoffelmarker i lange baner og smukt hedelandskab.

Den afvekslende natur er en god undskyldning for at gå en lang tur, men hvis I hellere vil have guide på, så er der også rig mulighed for det. Samsø Museum arrangerer nemlig landsbyvandringer, hvor I kan få nogle kilometer i benene og fortalt spændende historier om en af øens mange byer.

Året rundt er gastronomien i fokus på Samsø. Lækre, lokale råvarer er udgangspunktet for mange af øens restauranter, hvor I både kan få nyfortolkede udgaver af sæsonens grønt eller nyde en gammel klassiker.

Attraktioner og seværdigheder nær Samsø

Selvom Samsø er lille af størrelse, er øen rig på oplevelser. På Samsø findes verdens største labyrint. Med et stisystem på 5 ½ kilometer og en størrelse, der svarer til 12 fodboldbaner, er timevis af sjov sikret, når målet skal findes ved hjælp af paratviden og gode instinkter. I kan også besøge Falkecenter Samsø og komme tæt på ugler, falke og ørne, når de svæver rundt højt over jeres hoveder eller holder pause på en arm. I kan også rejse tilbage i historien på HistorieUniverset og blive klogere på Danmarks historie gennem sanseoplevelser, eksperimenter og innovativ formidling.

Fra 2020 er det muligt at sejle mellem Aarhus Havn og Sælvig på Samsø på under en time. Hvis den kulturelle storby trækker I jer, så skal I helt sikkert tage et smut forbi Den Gamle By, ARoS Kunstmuseum eller Tivoli Friheden . Læs mere om attraktioner i resten af Østjylland her.

Sommerhusudlejning i Østjylland

Sommerhusudlejning i Danmark er noget helt specielt og netop hos Luksushuse.dk har vi specialiseret os i det. Vi tilbyder sommerhusudlejning i hele Danmark og i Østjylland udlejer vi også luksussommerhuse i Saksild, Ebeltoft, Grenå Strand, Hvidbjerg, Juelsminde og Fjellerup. Læs mere om de andre områder her.

Luksushuse på Samsø:

Pris inkl. obligatorisk rengøring

Værelsesfordeling

  • 2 værelser med 1 dobbeltseng
  • 5 værelser med 2 enkeltsenge
  • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Samsø, Østjylland

Luksushus nr. 489
18
Personer
7
Soveværelser
Afstand til strand
500 m
Lejepris fra /uge
11.686,00DKK