Hvem er luksushuse.dk

Luksushuse har siden firmaets start i 2003 specialiseret sig i feriehusudlejning af store luksussommerhuse med god plads til op til 30 personer.

Konceptet bag indretningen af sommerhusene er, at underholdningssortimentet er så velassorteret, at regn eller gråvejr ikke ødelægger ferien. Langt de fleste sommerhuse er derfor indrettet med masser af spændende aktivitetsmuligheder, så som billard, bordtennis, airhockey, fodboldspil, dart, Playstation mm.
 
I Luksussommerhusene er det badevejr året rundt, da alle sommerhuse er indrettet med spabad og sauna. De fleste af sommerhusene har ”eget badeland” med stor swimmingpool med vandrutsjebane og modstrømsanlæg.
 
Luksushusene er placeret i de smukkeste sommerhusområder nær strand og vand i Danmark, Tyskland og Sverige.
 
Når du lejer et luksussommerhus hos os, er du altid sikret en god service, der til fulde lever op til sommerhusenes høje standard og kvalitet. Hvert sommerhus har tilknyttet en servicekonsulent, der har lokalkendskab og som gerne er behjælpelig med tips om området og kan besvare eventuelle spørgsmål til sommerhuset osv.
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til den næste ferie i sommerhus
Vi sender løbende nyheder, tips og inspiration til din ferie, og du kan til enhver tid framelde dig igen.
Din emailadresse bliver hos os.
MANGE TAK FOR DIN TILMELDING TIL NYHEDSBREVET
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder omkring vores luksushuse. Før vi kan gøre det, er du dog nødt til at bekræfte din tilmeldingen via linket i den mail, vi har sendt dig.

Ved bestillingen

Hos Luksushuse.dk møder I en personlig service, hvor der er tid til at gå i dybden med jeres forespørgsel og spørgsmål. Har I særlige ønsker, anbefaler vi jer gerne et hus. Vi er med helt fra start, når et nyt luksushus bygges, og vi har derfor stor viden og personlig erfaring med det enkelte hus og dets indretning.

For at foretage en bestilling på luksushuse.dk skal du igennem 5 trin:
  • Find det hus, du ønsker at booke
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Vælg betalingsmåde
  • Godkend vores lejebetingelser
  • Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend bestillingen
Vi sidder klar ved telefonen, hvis I har spørgsmål, og I er naturligvis også meget velkomne til at kontakte os på info@luksushuse.dk.