SKANLUX - Huse med overskud

Luksushuse.dk er delvist ejet af Skanlux Byggefirma A/S, som bygger arkitekttegnede helårshuse og sommerhuse. Skanlux er desuden landets førende udbyder af luksuriøse sommerhuse – huse som du bl.a. kan leje på luksushuse.dk.

Luksuriøse familiesommerhuse

Et Aqua luksusommerhus er et luksuriøst familiesommerhus til eget brug – og samtidig en sund investering, som kan udlejes i perioder, hvor du ikke selv bruger huset.

Husene er yderst rummelige, og bygget op omkring to eller flere soveafdelinger med hver deres badeværelse. Og du kan have en lige så god ferie i januar som i august.

Alle husene er indrettet med swimmingpool, sauna og stort veludstyret aktivitetsrum, som sikrer dig en sjov og aktiv ferie. Aktiviteterne i huset gør det også nemmere at udleje huset, når du ikke selv anvender det.

Et sikkert udlejningskoncept

Ønsker du at udleje dit hus, hjælper vi dig med udleje dit luksussommerhus gennem et af branchens største udlejningsbureauer enten Novasol/Dansommer eller Dancenter. Herudover udlejes dit sommerhus også gennem luksushuse.dk.

Kombinationen af flere udlejningsbureauer er med til at skabe de optimale betingelser for stabil indtjening.

Med i det samlede koncept følger et værdifuldt servicekoncept

Servicekonceptet er helt unikt og det eneste af sin slags i branchen. Det sikrer, at dit hus altid er velholdt og rengjort.

Skanlux er behjælpelig med at finde en servicekonsulent til dit hus. Servicekonsulenten tager personligt imod gæsterne, afslutter besøgene og ordner alt det praktiske, så dit luksussommerhus bliver plejet.

Servicekonceptet sikrer både dig og gæsterne, så huset altid er klar til brug.

Hvem køber et Aqua luksussommerhus?

Mange tænker, at luksussommerhuse udelukkende er for velhavere, men vi oplever, at køberne ofte er ganske almindelige familier med en sund økonomi. Vi oplever også, at huset er et oplagt ’samkøb’ med venner eller familie.

Vil du også gerne være en glad husejer, så kontakt os på 70 21 45 21 og hør nærmere. Eller klik ind på Skanlux Byggefirmas hjemmeside.

 

             Skanlux Aqua luksussommerhus