SKANLUX - Huse med overskud

Luksushuse.dk ejes af Skanlux Huse, et byggefirma der bygger arkitekttegnede helårshuse og sommerhuse. Skanlux er desuden landets førende udbyder af luksuriøse sommerhuse – huse som du bl.a. kan leje på luksushuse.dk.

Et Aqua luksussommerhus spænder fra 180-375 m² – og rummer op til 30 personer. Alle husene er indrettet med swimmingpool, sauna og stort veludstyret aktivitetsrum, som sikre dig en sjov og aktiv ferie – aktiviteterne i huset gør det også nemmere at udleje huset, når du ikke selv anvender det.

Husene er yderst rummelige, og bygget op omkring to eller flere soveafdelinger med hver deres badeværelse. Og du kan have en ligeså god ferie i januar som i august fordi husene er helårsisoleret.

Et sikkert udlejningskoncept

Ønsker du at udleje dit hus, hjælper vi dig med udleje dit luksussommerhus gennem et af branchens største udlejningsbureauer enten Novasol, Dansommer eller Dancenter. Herudover udlejes dit sommerhus også gennem luksushuse.dk.

Kombinationen af flere udlejningsbureauer er med til at skabe de optimale betingelser for stabil indtjening.

Med i det samlede koncept følger et værdifuldt servicekoncept

Servicekonceptet er helt unikt og det eneste af sin slags i branchen. Det sikrer, at dit hus altid er velholdt og rengjort.

Skanlux er behjælpelig med at finde en servicekonsulent til dit hus. Servicekonsulenten tager personligt imod gæsterne, afslutter besøgene og ordner alt det praktiske, så dit luksussommerhus bliver plejet.

Servicekonceptet sikre både dig og gæsterne, så huset altid er klar til brug.

Hvem køber et Aqua luksussommerhus?

Mange tænker at luksussommerhuse udelukkende er for velhavere, men vi oplever, at køberne ofte er ganske almindelige familier med en sund økonomi. Vi oplever også, at huset er et oplagt ’samkøb’ med venner eller familie.

Vil du også gerne være en glad husejer, så kontakt os på 70 21 45 21 og hør nærmere. Eller klik ind på Skanlux Byggefirmas hjemmeside.

 

Skanlux forma hus             Skanlux Aqua luksussommerhus              Skanlux Trend sommerhus med Superwood facade

Skanlux helårshuse                                Skanlux luksussommerhuse                 Skanlux sommerhuse