SKANLUX - Huse med overskud

Luksushuse.dk ejes af Skanlux Huse, et byggefirma der bygger arkitekttegnede helårshuse og sommerhuse. Skanlux er desuden landets førende udbyder af luksuriøse sommerhuse til ren investering med sikkert afkast – huse som du bl.a. kan leje på luksushuse.dk.

Få et luksus sommerhus med økonomisk overskud
Skanlux tilbyder et afprøvet investeringskoncept, hvor objektet er det gennemførte luksussommerhus Aqua. Konceptet giver et reelt driftsoverskud hvert år – eller en skattefri opsparing på op til 2,5-4 mio. kr. over 10 år.

Det gennemførte Aqua hus
Et Aqua luksussommerhus spænder fra 180-375 m² + diverse – og rummer op til 30 personer. Alle husene er indrettet med swimmingpool, sauna og stort vedludstyret aktivitetsrum, som sikre at dit Aqua sommerhus bliver lejet ud. Hele året.

Husene er yderst rummelige, og bygget op omkring to eller flere soveafdelinger med hver deres badeværelse. Og du og dine lejere kan have en ligeså god ferie i januar som i august fordi husene er helårsisoleret.

Et sikkert udlejningskoncept
Vi sørger for, at du udlejer dit luksussommerhus gennem et af branchens største udlejningsbureauer enten Novasol, Dansommer eller Dancenter og herudover udlejer du også dit sommerhus gennem Luksushuse.dk.

Kombinationen af flere udlejningsbureauer er med til at skabe de optimale betingelser for høj og stabil indtjening.

Med i det samlede koncept følger et værdifuldt servicekoncept. 
Servicekonceptet er helt unikt og det eneste af sin slags i branchen. Det sikrer, at dit hus altid er velholdt, rengjort og udlejningsklart.

Skanlux er behjælpelig med at finde en servicekonsulent til dit hus. Servicekonsulenten tager personligt imod gæsterne, afslutter besøgene og ordner alt det praktiske, så din investering bliver plejet.

Servicekonceptet sikrer både dig og gæsterne.
Servicekonceptet er med til at skabe sikkerhed for dig som husejer, men også for gæsterne, der kan få hjælp ude i huset, uanset hvad der sker. Du har på denne måde kun få henvendelser at tage stilling til i forhold til driften af huset og du er ikke afhængig af, at placeringen af dit sommerhus er tæt på din bopæl.

Hvem køber et Aqua investeringshus?
Mange tænker at luksussommerhuse udelukkende er for velhavere, men vi oplever, at køberne ofte er ganske almindelige lønmodtagere med en sund økonomi. Vi oplever også, at huset er et oplagt ’samkøb’ med venner eller familie.

Luksussommerhuset bliver ofte brugt af ejerne, som et supplement til pensionen og som et alternativ til f. eks. køb af aktier.

Vil du også gerne være en glad husejer, så kontakt Skanlux Huse på 70 21 45 21 og hør nærmere.

Besøg Skanlux Byggefirma her

 

                          

           Skanlux helårshuse                               Skanlux aquahuse                                   Skanlux Classichuse