SKANLUX - Huse med overskud

Luksushuse.dk ejes af Skanlux Huse, et byggefirma der bygger arkitekttegnede helårshuse og sommerhuse. Skanlux er desuden landets førende udbyder af luksuriøse sommerhuse – huse som du bl.a. kan leje på luksushuse.dk.

Et Aqua luksussommerhus spænder fra 180-308 m² – og rummer op til 24 personer. Alle husene er indrettet med swimmingpool, sauna og stort vedludstyret aktivitetsrum, som sikre at dit Aqua sommerhus kan lejes ud, når du ikke selv bruger det.

Husene er yderst rummelige, og bygget op omkring to eller flere soveafdelinger med hver deres badeværelse. Og du kan have en ligeså god ferie i januar som i august fordi husene er helårsisoleret.

Et sikkert udlejningskoncept
Vi sørger for, at du udlejer dit luksussommerhus gennem et af branchens største udlejningsbureauer enten Novasol, Dansommer eller Dancenter og herudover udlejer du også dit sommerhus gennem luksushuse.dk.

Kombinationen af flere udlejningsbureauer er med til at skabe de optimale betingelser for stabil indtjening.

Med i det samlede koncept følger et værdifuldt servicekoncept
Servicekonceptet er helt unikt og det eneste af sin slags i branchen. Det sikrer, at dit hus altid er velholdt og rengjort.

Skanlux er behjælpelig med at finde en servicekonsulent til dit hus. Servicekonsulenten tager personligt imod gæsterne, afslutter besøgene og ordner alt det praktiske, så din investering bliver plejet.

Servicekonceptet sikre både dig og gæsterne.

Servicekonceptet er med til at skabe sikkerhed for dig som husejer, men også for gæsterne, der kan få hjælp ude i huset, uanset hvad der sker.

Hvem køber et Aqua investeringshus?
Mange tænker at luksussommerhuse udelukkende er for velhavere, men vi oplever, at køberne ofte er ganske almindelige familier med en sund økonomi. Vi oplever også, at huset er et oplagt ’samkøb’ med venner eller familie.

Luksussommerhuset bliver ofte brugt af ejerne, som et supplement til pensionen og som et alternativ til f. eks. køb af aktier.

Vil du også gerne være en glad husejer, så kontakt os på 70 21 45 21 og hør nærmere. Eller besøg Skanlux byggefirma.

 

                          

Skanlux helårshuse                                Skanlux luksussommerhuse                 Skanlux sommerhuse