Spørgsmål og svar

Hvordan bestiller man et luksushus?
Det er hurtigt og nemt at finde og bestille et luksushus hos os – det svære er blot at vælge mellem de mange dejlige sommerhuse!

I kan søge på mange forskelle kriterier, så I kan finde de luksussommerhuse, som modsvarer alle jeres ønsker – f.eks. swimmingpool, internet, billard.  

Såfremt I ønsker at leje et hus i en fastlagt periode, kan der også søges på specifikke uger eller dage. Når I har bestemt jer for hus og periode, trykker I blot på ”book huset” og følger vejledningen. 

Når I har gennemført bestillingen, kontroller luksushuse.dk det ønskede hus ledighed og fremsender en bekræftelse til jer på mail med alle oplysninger om huset, kontaktoplysninger til servicekonsulenterne og informationer om betalingen. 

Såfremt huset mod forventning alligevel ikke er ledigt, kontaktes I af luksushuse.dk i løbet af den kommende arbejdsdag.

Hos luksushuse.dk er det muligt at betale sikkert og hurtigt online på nettet eller ved bankoverførsel.

Kan man afbestille sin reservation?

Når man bestiller et hus gennem Luksushuse.dk er det altid inklusiv tryghedsgaranti, som giver jer mest mulig fleksibilitet i forhold til at ændre eller afbestille en reservation. I kan læse mere om tryghedsgarantien her.

Hvordan kontakter jeg luksushuse.dk?

Luksushuse.dk er et mindre bureau, hvor den personlige kontakt og en vellykket kundeservice har meget høj prioritet. Du kan finde kontaktoplysninger og åbningstider her.

Hvilke lande kan jeg søge huse i?

Luksushuse.dk tilbyder huse i de skønneste områder i Danmark og på Øland i Sverige, som er kendt for sine fantastiske badestrande og skønne natur. Fra slutningen af 2016 tilbydes desuden luksushuse ved den tyske Østersøkyst. 

Er betalingen sikker og uden risiko?

Betaling med kreditkort i danske netbutikker er sikkert og uden risiko! Du er sikret mod misbrug via Lov om visse betalingsmidler (betalingsmiddelloven) §11. 

Luksushuse er vurderet og godkendt af PBS til at kunne håndtere og modtage betalinger via hjemmesiden.

Hvilket forbrug skal vi regne med?

Energiforbruget i spa- og poolhuse varierer meget i forhold til husets størrelse, indretning, vejrforhold, antal mennesker og den generelle brug af huset. Man bør forvente et højere energiforbrug på spa- og poolhuse i forhold til normale sommerhuse, idet det kræver mere energi at holde en swimmingpool/spa varm. 

Man kan selv påvirke forbruget i positiv retning, hvis poolen afdækkes med pooltæppet, når den ikke benyttes, og hvis man koordinerer brugen af spa/sauna, så de ikke trækker unødige energi.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk, hvis du ønsker et uforpligtende skøn på forbruget på et konkret hus.

 

Se i øvrigt vores lejebetingelser for mere information.