Sommerhusområder i Danmark, Sverige og Nordtyskland

Her får du et overblik over de områder, hvor du kan leje store luksussommerhuse.

Du kan finde sommerhuse med plads til hele familien i både Danmark, Sverige og Nordtyskland. Vores luksussommerhuse kan huse op til 30 personer.

Vores luksussommerhus ligger i nogle af de mest naturskønne områder i Danmark, Sverige og Tyskland.

Tag for eksempel på ferie på Öland i Sverige med kilometerlange sandstrande. Eller på ferie i Nordtyskland ved Østersøen, hvor du møder flotte kyster, skove og slotte. Du kan også nyde ferien i Danmark enten ved Vesterhavet eller nær København.

I alle huse finder du masser af underholdning for både store og små. For eksempel pool, spa, sauna, billard, spillekonsoller, bordfodbold, bordtennis og meget, meget mere.

Find det sommerhusområde, du vil besøge her.

Nordjylland

Nordjylland

I Nordjylland kan vi tilbyde luksushuse i det populære ferieområde Nr. Lyngby tæt på Løkken, i Vorupør, Blokhus, Grønhøj og i Ålbæk bare 20 minutters kørsel fra Skagen.
Vestjylland

Vestjylland

I Vestjylland tilbyder vi luksushuse i mange forskellige attraktive ferieområder langs vestkysten og ved Limfjorden
Østjylland

Østjylland

I Østjylland har vi huse i det naturskønne område ved Ebeltoft samt ved Saksild syd for Århus. 
Sydjylland

Sydjylland

I Sydjylland har du mulighed for at leje et luksushus på en af de skønne øer Als, Fanø eller Rømø. 
Fyn og øer

Fyn og øer

På Fyn kan I leje et luksushus ved Fåborg, Tårup Strand, Skåstrup Strand, eller I kan tage en tur til Langeland, hvor vi tilbyder huse ved Bagenkop og Tranekær. 
Nordsjælland

Nordsjælland

På Sjælland kan I besøge Tisvildeleje, Gilleleje, Asserbo/Liseleje, Hornbæk eller Odsherred i det naturskønne Kongernes Nordsjælland.
Lolland Falster Møn

Lolland Falster Møn

På Lolland ,Falster og Møn er der luksushuse i det populære Marielyst på Falster, Råbylille Strand på Møn samt flere dejlige steder på Lolland.
Bornholm

Bornholm

Bornholm er en attraktion i sig selv, men byder også på masser af kultur og oplevelser for både børn og voksne. Der er utallige muligheder for spændende udflugter til øen...  
Tyskland

Tyskland

Tyskland har så meget at byde på! Her finder I dejlige naturområder, flotte skove, pæne sandstrande og mange forskellige seværdigheder og attraktioner.
Sverige

Sverige

Sverige er et skønt land at holde ferie i, uanset om I er til aktivferie eller helst bare vil dase i feriehuset. Her er smuk natur og god stemning.
Limfjorden

Limfjorden

Limfjorden er et naturskønt område i toppen af Danmark, som strækker sig fra Thyborøn i vest til Hals i øst og sundet deler Vendsyssel og Thy fra resten af Jylland