Experimentarium

I København ligger Danmarks science center Experimentarium, hvor verden udforskes gennem videnskab og teknologi af både nysgerrige børn og voksne. Experimentarium er centrum for leg og opdagelse og i fællesskab med det dygtige personale, er I sikret en eftermiddag med sjov og ballade i videnskabens tegn.

Udstillinger og temaruter

Experimentarium rummer et hav af udstillinger, der alle er interaktive, således I kommer helt tæt på videnskaben og gennem leg kan lære om både vand, lys, lyd, vind, energi og mange flere videnskabelige emner og elementer. De 20 udstillinger behandler emner såsom menneskekroppens mange fascinerende kroge, videnskaben bag sæbebobler, interaktive matematiske nørkleudfordringer og universet af lys, farver og skygger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til den næste ferie i sommerhus
Vi sender løbende nyheder, tips og inspiration til din ferie, og du kan til enhver tid framelde dig igen.
Din emailadresse bliver hos os.
MANGE TAK FOR DIN TILMELDING TIL NYHEDSBREVET
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder omkring vores luksushuse. Før vi kan gøre det, er du dog nødt til at bekræfte din tilmeldingen via linket i den mail, vi har sendt dig.

Boom, brag og kapow

Udover de mange udstillinger, så byder Experimentarium også på demonstrationer og shows. Flere gange om året demonstreres alt fra dissektioner af eksempelvis et øje eller fordøjelsessystemet til videnskabelige fænomener såsom ild og lys. Er det ikke nok for jer, så afholdes der show flere gange dagligt. Opfindelsesshowet tager jer med igennem hverdagens opfindelser og hvordan opfindelser udvikles, videreudvikles og markedsføres, så hvis du selv har en opfinder i maven, så er dette show lige noget for dig!

Derudover holdes der to gange dagligt det store sæbebobleshow, hvor I vil se de største, flotteste og vildeste sæbebobler. Hvor store kan boblerne blive? Hvor mange farver kan de have? Og hvordan kan det være, de både kan brænde og sige bang? I får svar på alle jeres spørgsmål og pirret nysgerrigheden, når I overværer et af de mange shows fyldt med viden, kapow og ahaoplevelser.

Ingen risiko for at gå sukkerkold

Med alt den læring og oplevelsesrige leg kan det være, at energidepoterne bliver brugt op. Heldigvis er der mulighed for at tanke dem op igen i Spisestedet, hvor der serveres retter til alle sultniveauer foruden kaffe og kage. Her kan I hvile benene og diskutere jeres opdagelser, inden I vender tilbage til videnskabens univers.

Find Experimentarium her

Tuborg Havnevej 7,

2900 Hellerup

Tlf: + 45 39 27 33 33

Læs mere på hjemmesiden for Experimentarium.