18 personers poolhus på solskinsøen Bornholm

Bornholm er lig med afslappende ferie og glade dage. I dette dejlige sommerhus er der plads til helt 18 personer, hvilket giver jer rig mulighed for at samle hele familie til en hyggelig familieferie. Sommerhuset ligger ved Snogebæk Strand ikke langt fra Dueodde, som er kendt for sit flotte hvide sand og familievenlige vand.
Snogebæk har et fiskerøgeri, hvor I kan købe gyldne sild og den klassiske bornholmske delikatesse, Sol over Gudhjem. Her er også en særdeles populær isbod med hjemmelavet is med mælk fra økologiske bornholmske køer.

Sommerhuset er indrettet, så det kan danne de bedste rammer for jeres bornholmer-ferie uanset, om I opholder jer meget i sommerhuset eller bruger det som base for udflugter til de mange seværdigheder.

Sommerhuset har sovepladser til 18 personer, som fordeler sig på syv dobbeltværelser og fire ekstra sovepladser på hemsen i aktivitetsrummet (populært før børn og unge). Sommerhuset har i alt 3 badeværelser.

Feriehuset er udstyret med et separat aktivitetsrum, hvor der er god plads til leg og fysisk udfoldelse. Her kan I både spille billard, bordtennis, dart og bordfodbold. Derudover har aktivitetsrummet en Play Station 4 og en bar med barstole og køleskab i hjørnet.

Sommerhuset har sin egen indendørs swimmingpool (18 m2), som I kan bade i året rundt. Her er også et dejligt spabad og en hed sauna, som kan varme jer godt igennem på kølige dage.

Køkkenalrummet er rummeligt indrettet og byder på plads til, at alle mand kan samles til om et lækkert måltid mad. Dette kan tilberede i det stilfulde køkken, som er udstyret med både kogeø, to opvaskemaskiner, ovne og køleskabe. Sommerhusets brændeovn er også placeret i denne rum og kan lune på kølige dage.

Udendørs er her også god plads til at alle mand kan nyde det bornholmske solskin og hygge sig sammen. Her er havemøbler og grill, samt gynge og trampolin til de yngste gæster. Desuden har sommerhuset sin helt egen petanquebane, som I kan benytte til turnering eller blot til at spille om opvasken.

Bemærk venligt, det viste forsidebillede er demo-billede. Det færdige hus kan afvige fra demobilledet.
Bornholm

Dueodde

Luksushus nr. 449
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
2600 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin
 • Petanque

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
450 m
Afstand til restaurant
800 m
Afstand til indkøb
1000 m
Afstand til golfbane
6300 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV