Sommerhus med pool tæt på Faaborg og Sydfyns mange attraktioner

Med kort gåafstand til en dejlig badestrand ligger dette sommerhus med plads til 18 gæster. Poolhuset ligger ca. 10 minutters kørsel fra Sydfyns hyggelige by, Faaborg, hvor I finder små hyggelige gader med bindingsværkshuse, caféer, gode spisemuligheder, havn og lokale butikker.

Hvis I elsker en afkølende dukkert er dette sommerhus helt det rette uanset årstiden! Her er nemlig en 18 m2 stor indendørs swimmingpool med romersk trappe og vandrutsjebane. Her kan I plaske og svømme - lige så længe I lyster. Er I mere til velvære og afslapning, kan I hoppe en tur i det lækre spabad eller i den lune sauna.

Sommerhuset har et stort aktivitetsrum, hvor I kan dyste til den helt store guldmedalje. Her kan I spille billard, bordtennis, dart, bordfodbold eller Play Station 4. I aktivitetsrummet finder I desuden poolhusets helt egen bar med køleskab, hvorfra der kan serveres kolde drikke til de spillende eller tilskuerne.

I midten af sommerhuset finder i det lyse og indbydende køkkenalrum, som fungerer for sommerhusets samlingssted. Her er der plads til, at alle 18 gæster kan sidde samlet omkring spisebordet. Det stilfulde køkken er udstyret til at lave mad til alle gæster. Her er nemlig både to opvaskemaskiner, to håndvaske, to komfurer/ovne og god plads i køleskab og fryser. Ikke langt fra brændeovnen finder I den hyggelige sofagruppe med fjernsyn.

Sommerhuset egner sig godt til flere familier, som ønsker at holde ferie under samme tag. De 18 sovepladser fordeler sig nemlig på to forskellige soveafdelinger med hvert sit badeværelse og henholdsvis 4 og 3 dobbeltværelser. De sidste 4 sovepladser befinder sig på hemsen i aktivitetsrummet (bedst til børn). I alt har sommerhuset 3 badeværelser.

Udendørs er der også plads til hygge og leg. Her har huset en flot delvist overdækket terrasse med grill og havemøbler. I haven er der Pannabane, gynge, sandkasse og nedgravet trampolin til sommerhusets yngste gæster. I finder indkøbsmulighed i Horne ca. 5 minutters kørsel fra sommerhuset.

Der er stik til opladning af Hybrid/El-bil (CEE stik 400V/16A).
Fyn og øer

Faaborg

Luksushus nr. 392
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2017
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
1625 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
300 m
Afstand til restaurant
7000 m
Afstand til indkøb
5000 m
Afstand til golfbane
9400 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV