Stort poolhus til 18 personer nær Skåstrup Strand og Bogense.

Dette fantastiske Skanlux-poolhus med stort aktivitetsrum og store poolområde danner de bedste rammer for en god ferie. Huset ligger godt placeret nær den charmerende by Bogense og skønne Skåstrup Strand.

I jeres eget ”badeland” finder I en indbydende pool på 18 m2 med tilhørende vandrutsjebane, hvor I kan tage en dukkert lige præcis, når I har lyst. I kan derudover også vælge at tage en afslappende stund i husets spabad eller gøre brug af saunaen, der vil give jer den fulde fornemmelse af velvære.

Husets lækre aktivitetsområde taler til legebørn i alle aldre, der ønsker at udfordre hinanden i spil og leg. Med både bordfodbold, billard- og bordtennisbord, dart og Playstation 4 PRO er der ingen gæster, der kommer til at kede sig. Fra baren i hjørnet med dertilhørende køleskab kan alle aktive skænke sig en kølig forfriskning. Der er naturligvis også gratis trådløst internet i huset.

I husets primære opholdsrum er der indrettet en hyggelig sofakrog tæt på husets brændeovn, der kan lune og hygge på de køligere dage, mens der hygges med en god film eller bog. Ved det store spisebord, hvor man kan holde øje med de svømmende i poolen, kan alle husets gæster naturligvis sidde samlet og nyde en lækker bid mad, der nemt kan kokkereres i husets stilfuldt indrettede køkken. Med køkkenets to ovne, to opvaskemaskiner og store køleskab og fryser er huset indrettet til at gøre madlavning til mange mennesker til en leg.

Huset er ideelt til den store gruppe eller flere familier, der ønsker at rejse sammen, eftersom huset er indrettet med to særskilte soveområder ved henholdsvis 3 og 4 hyggelige soveværelser og dertilhørende badeværelse - det ene med puslebord. Desuden har huset en stor hems, der gør det let at have overnattende gæster.

På den delvist overdækkede terrasse kan der grilles en god bøf eller slappes af i husets havemøbler. Er vejret til udendørs aktiviteter kan tages en gyngetur, hoppes på trampolin eller spille stigegolf og stangtennis I dette sommerhus er der nemlig plads til sjov både ude og inde.

Låsbart skur til medbragte barnevogne, cykler mv. på grunden.
Fyn og øer

Skåstrup Strand

Luksushus nr. 315
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2014
Husstørrelse
290 m2
Grundareal
2600 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

 • Særligt baby-egnet
 • Særligt baby-egnet

  Huset har mindst én høj stol og barneseng (gælder for alle luksushusene). Desuden er der et babybadekar og en puslepude.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til golfbane
7600 m
Afstand til indkøb
7500 m
Afstand til restaurant
8000 m
Afstand til strand
800 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 4 værelser med 1 dobbeltseng
 • 3 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV