Poolhus på Nordfyn til 14 personer med masser af aktivitetsmuligheder og fantastisk udsigt over Lillebælt og til Båring vig

Søger I centralt beliggende sommerhus med masser af gennemtænkte detaljer både ude og inde, så kan dette være huset for jer. Med beliggenheden nær Bogense på Nordfyn er huset ved Skåstrup Strand det perfekte udgangspunkt for udflugter til Fyns smukke natur, mange attraktioner eller shopping i Odenses mange spændende butikker. Fra huset er der skøn udsigt (afhængig af afgrøder) til Båring vig, Lillebælt med solnedgang over Jylland, og stranden kan fint nås til fods.

Med indendørs pool med modstrømsanlæg, vandrutsjebane og romersk trappe, sauna og spabad samt integreret volleyball-net, så byder huset på masser af muligheder for badesjov og wellness – uanset vejr og årstid. Dertil finder I en lækker 5 personers ude-spa på terrassen med den flotteste udsigt – skabt til et glas champagne mens I nyder solnedgangen over Lillebælt. Der er desuden udebruser i tilknytning til udespaen (sæsonafhængig).

Husets aktivitetsrum med billard/bordtennis, dart og fodboldspil indbyder til masser af hyggeligt samvær for alle aldre. Trænger I efter dysterne til kolde drikkevarer og mere afslappende aktiviteter, så står også køleskab, tv-hjørne og Playstation4 klar til brug. Dertil er huset udstyret med Sonos lydanlæg, så I har alt den musik I kan lide til jeres rådighed.

Husets hjerte er køkken/alrummet med sofagruppe og langbord, hvor alle kan samles til hyggelig madlavning, fællesspisning og feriehygge med brætspil, en spændende film eller en god bog. Fra køkkenet og spisepladserne er der kig til poolrummet. Husets projektor er installeret, så lærredet kan ses fra pladserne ved spisebordet og fra sofagruppen.

Husets indretning er kørestolsvenligt uden dørtrin, dog er der dørtrin til badeværelserne. Det ene badeværelse er indrettet, så en kørestol kan anvendes, og udendørsramper forefindes og kan udlånes ved forespørgsel.

Den ene soveafdeling er indrettet ekstra lækkert: udover separat badeværelse består den af to ekstra store soveværelser med TV og dobbeltseng, hvoraf det ene er med elevationsseng. Den anden soveafdeling er indrettet med et badeværelse og tre soveværelser. De resterende fire sovepladser er på husets hems.

Den danske sommer kan nydes på husets store og delvist overdækkede terrasse med gode havemøbler, og med gasgrill og udekøkken med vask/fiskerenseplads kan feriens menu også tilberedes udendørs og den skønne udsigt over Lillebælt kan nydes fra stuen inde såvel som fra terrasse og spa ude.

I haven kan hoppes på trampolin, spilles fodbold eller solbades, og til de yngste gæster er der gynge og sandkasse. Ved huset findes der rigeligt med p-pladser, ligesom der forefindes 1 udendørs stik til ladning af el-biler.
Fyn og øer

Skåstrup Strand

Luksushus nr. 424
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.700,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
14
Antal soveværelser
5
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
195 m2
Grundareal
1835 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Spabad
 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Kørestols-venligt
 • Kørestolsvenligt

  Huset har som minimum brede døre, ingen dørtrin, stort badeværelse, mindst ét stort soveværelse, niveaufri adgang og romersk trappe i poolen.

 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

 • Særligt lystfisker-egnet
 • Særligt lystfisker-egnet

  Der er udendørs fiskerenseplads med vandhane og fryser på min. 30 liter. Desuden ligger huset tæt på fiskevand.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
800 m
Afstand til restaurant
8000 m
Afstand til indkøb
7500 m
Afstand til golfbane
7600 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 2 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV