Skønt sommerhus til 30 pers. med udendørs multibane

Velkommen til dette fantastiske sommerhus – et nybygget Skanlux sommerhus beliggende kun ca. 800 meter fra Skåstrup Strand på Nordfyn. Vandet, som er tildelt Det Blå Flag, er meget roligt og er yderst velegnet til børnefamilier. Om sommeren kan man benytte badebroen, og især om foråret er det et godt område for vadefiskeri.

Her kan du se en videopræsentation af sommerhuset.

Husets samlingspunkt(er) er det store aktivitetsrum og det veludstyrede køkkenalrum, der også fungerer som spisestue og opholdsrum.

Begge rum har behagelige sofagrupper, hvor man kan hygge sig omkring tv’et, læse en bog eller spille et af de mange brætspil. Aktivitetsrummet har bar med eget køleskab, og opholdsrummet har brændeovn til de koldere dage. Opholdsrummet har desuden indbygget projektor, fastmonteret lærred, whiteboard og flipover. Det gør huset ideelt til firmaarrangementer og møder.

Det store flotte køkken har masser af plads og er praktisk indrettet med XL-induktionskomfur og har dobbelt op af både køkkenvaske, køleskabe, opvaskemaskiner, ovne, kaffemaskiner m.m. Huset har desuden stort fryseskab samt vaskemaskine og tørretumbler.

I husets ene fløj kan der både bades og svømmes i den 23 m2 store pool med vandrutsjebane, romersk trappe og modstrømsanlæg. Ønsker man at slappe helt af, kan man nyde det store og lækre spabad eller sauna.

I aktivitetsrummet, er der rig mulighed for at finde konkurrencegenet frem. Her er der timers underholdning med billard, bordtennis, dart, Playstation4 og bordfodbold.

Husets mange sovepladser er fordelt på 4 soveafdelinger med hver 1 badeværelse og 3 soveværelser à 2 senge. De resterende 6 sovepladser er fordelt på husets 2 hemse.

Den store sydvest-vendte terrasse giver mulighed for mange solskinstimer og dejlige hyggestunder. Her er der masser af siddepladser, både i sofagrupper, ved spiseborde og på solvogne. Huset råder over to Weber kugle grill med tilhørende udstyr.

Udendørs er der virkelig mulighed for at få pulsen op!
Som ét af de 2 første sommerhuse i Danmark kan vi nu tilbyde en stor multibane samt legeplads, som er opført i midten af to grunde og dermed deles med nabo sommerhuset.

Selskabet HAGS, som er ét af de førende inden for branchen, har designet og opført dette fantastiske område med sikkerheden i højsædet.

Her er der noget for enhver. Fra gyngestativer, legeborg med rutsjebaner og klatrestativ til den store multibane. Banen, som er pålagt med kunstgræs, kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volley og badminton.

Mellem multibanen og legepladsen er der flere borde og bænke – oplagt til picnic eller en forfriskning. Ud over dette område findes der også en nedgravet trampolin i ens egen have.

Sommerhuset ligger ca. 10 minutters kørsel fra den gamle købstad Bogense, hvor man finder alt lige fra diverse supermarkeder, apotek, bageri, caféer og restauranter til den hyggelige marina og havnefront.

Er man til golf, ligger H.C. Andersen Golfklub kun nogle få minutter uden for Bogense, som desuden tilbyder ”Pay and Play” på begynderbane til firmatræf og familiehygge.

Der er naturligvis gratis trådløst internet i huset.\r\n\r\nElbiler kan oplades via stærkstrømsudtag eller Tesla-oplader foran hovedindgangen.
Fyn og øer

Skåstrup Strand

Luksushus nr. 430
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  2.600,00 DKK
 • Startpakke
  300,00 DKK

  Startpakke

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
30
Antal soveværelser
12
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
375 m2
Grundareal
2500 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Lader til elbil
 • Grill og havemøbler
 • Fodboldmål
 • Legetårn til børn
 • Trampolin
 • Multibane
 • Basketkurv
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
800 m
Afstand til restaurant
8000 m
Afstand til indkøb
7500 m
Afstand til golfbane
7600 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 4 værelser med 1 dobbeltseng
 • 8 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV